keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Oi mikä ihana päivä


A21:ssä maljat valmiina meitä varten. Tunnelma kattoon!

Jännitti vissiin vähän koko päivä, kun joku on päässyt nappaamaan vipattavista jaloista kuvan!

Aika monta haastavaa vaihetta yhdessäkin drinksussa. Kyllä jäis asiakkaille jano, jos meikä touhuais tiskintakana!Loppusilaus ja tsadaa!


Kaasoni järjesti ystävien ja perheen avulla minulle ikimuistoisen päivän. Se oli juuri sellainen päivä ystävien kanssa, kun toivoa saattaa. Kutsutaan iltaa nyt sitten vaikka polttareiksi, vaikka tämä oli kyllä jotain muuta kuin millainen kalske sillä sanalla minun korvissani on.


Onneksi 90-luvun nöyryytykset ovat pääsääntöisesti vaihtuneet hienostuneisiin illanviettoihin ja minäkin sain nauttia tälläisestä luksuspäivästä, joka oli pieteetillä mietitty ja räätälöity näköisekseni:

Aluksi suuntasimme A21:n Cocktail Loungeen saamaan cocktailopetusta! Ihanien tuoreitten mansikaisten maljojen aikana kaikki tupsahtelivat paikalle. Sitten kärsivällisen, mieleenpainuvan ja tarvittaessa kädestäpitäen saamani opastuksen mukaan valmistin muutamalla variaatiolla valitsemani kaksi drinkkiä. Historian siivittämänä tottakai! Siemailimme valmiita drinksuja sitten asianmukaisesti pillillä ennekuin joku pääsi kippamaan loput!

Seuraavan parituntisen keskityimme suu tötteröllä nahkakorujen väsäämiseen Paloni:n nahkakorukurssilla. Tämä olikin yllättävän mukavaa niistäkin, jotka tunnustivat aluksi olleet vähän hämillään moisesta polttaritoiminnasta. Kohta olimme kaikki enemmän tai vähemmän rock!


Sama luksuksen tuntu seurasi kattojen ylle saunaosastolle missä pojat olivat jo auttaneet virittelemään grillin ja pöytä notkui herkkuja laidasta toiseen. Yksi oli loihtinut kielen mukanaan vievän kakun, toinen kaivoi muistojensa sammiosta muutaman jutun päivänvaloon, ja kaksi ihanaa ystävää, jotka olivat estyneet tulemaan paikalle olivat kirjoittaneet minulle terveisensä kirjeeseen. Kolmannella oli mukanaan putelit ja purnukat, joilla kaunistauduimme iltaan ja neljäs oli askarrellut kuvastani kollaasin jne, jne.

Saunanraikkaina suuntasimme Helsingin yöhön ja kamerat jätettiin laukkuun!


4 kommenttia:

 1. Voi mitkä mahtavat tunnelmat, tuollaisista jää niitä parhaita muistoja, ihanaa juhannuksen aikaa.

  VastaaPoista
 2. Oih, miten ihanalta kuulostaa :) Oispa saanut olla mukana jne, mutta ihanaa oli täälläkin poikaa omaan kotiin muuttaa ja tehdä hankintoja ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanalta kuulostaa. Kultaisia ystäviä sulla =) Onneksi todellakin eri meininki, kuin ennen wanhaan näissä "polttareissa"...

  VastaaPoista
 4. Mukava juttu varmaan. Kiva nähdä sinua kuvissa myös!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.