tiistai 28. huhtikuuta 2015

Leikkiä ja syliaikaaSillä on muistamisen arvoista, 
että se, mikä on sinun arkesi,
 on lastesi ainutlaatuinen lapsuus.


Takki oli eilen vähän tyhjä. Kaiken puurtamisen ja loppuunsuorittamisen jälkeen tilaisuus avata putiikki, saada palautetta ja eväitä jatkaa sanan mukaisesti vesittyi. Viikonloppuun oli osunut vielä hautajaiset ja Tampereen reissu. Ensi lamaannuksesta selvittyäni kartoitin kentän, tein löyhän etenemissuunnitelman, jota en edes kirjannut ja päätin laittaa jäitä hattuun, levätä ja malttaa mieleni. Tämähän on vain harrastus, eikä tarkoitus ole alkaa rypistelemään otsaansa!

Niinpä laitoin hetkeksi pillit pussiin (kaikkihan on nyt toistaiseksi tehty tuoterintamalla) ja siivosin olohuoneen(!!) naskaleista, pyöränkumipussukoista, matonkuteista, vahalangoista, puuhelmistä, luonnoksista ja siitä epämääräisestä silpusta, joka minulta ainakin syntyy aina runsaasti oheistuotteena. Todellakin tarvitsen työtilan, mietin siinä kiikutellessani sitä tavaraa edestakaisin.

Mutta nyt pidän lapsiani sylissä,  katson puutarhaohjelmia, leikin, paistan mohveleita, kuten tytär sanoo, hoidan puutarhani kevätaskareita ja juon pitkiä lattekahveja pullan ja ystävien kanssa. Eli sitä, mitä äitiyslomalla suuri osa ihmisistä ilmeisesti pitää normaalina.


Katsotaan montako päivää maltan, ennenkuin päiväuniajat menee taas hektisesti koneen ääressä.

6 kommenttia:

 1. Voi herrsiunaa miten ihana tyyppi!!♥♥

  (Ja mikä putiikki?? Sorge, mä oon ihan pihalla omasta putiikista johtuen :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samoin, mun pitää nyt käydä kurkkaamassa sun putiikkiin! Mun kauppa ei ole vielä pystyssä, tuotteita ja brändiä vasta rakennan.

   Poista
 2. Mikä sisaruusnäkö! Ihan on siskonsa veli.
  Joo, hyvähän se on muista vauhdilla vilahtava lapsuus ja äitiysloman perimmäinen tarkoitus. Ehtii hiukan myöhemminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran yksinkertaistin, että kotihoidontuellahan tässä jo ollaan, äitiysloma jo vilahti. Jotain omaaakin pitää aina olla tekeillä ja tämä taitaa olla se ainoa aika maailmasssa ennen lasten kotoa karkaamista, jolloin tälläisen homman voi vauhtiin polkaista, sitten kyn työssä, ei ole enään päiväuniaikoja milloin ottaa aikaa tälläiselle. Tai aikanaan minulla ei ole voimia, supernaiset on sit omassa sarjassaan ;)

   Poista
 3. Mä niin ymmärrän pettymyksesi! Tsemppiä! Laitankin sulle mailia!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.