keskiviikko 19. elokuuta 2015

Älä nyt vaahtoa!Jotenkin tämä aika, että toinen on 4-vee ja toinen 1-vee tarjoilee joka päivälle ennalta-arvaamatonta ohjelmaa. Eilen illalla, juuri kun olen nappaamassa Poitsun nukutukseen, huomaan, että hän on tiirikoinut keittiön alakaapin lapsilukon takaa Fairipullon ja sitä on vaatteissa, matossa, käsissä ja SUUSSA, herraties kuinkapaljon, joten eikun myrkytyskeskukseen soittamaan. Arkijärjellänni aloin heti juottamaan lapsella maitoa laimentaakseni myrkkyjä, MUTTA nestettäpä ei saakaan milinmäärin juoda, ettei lapsi ala VAAHTOAMAAN! Yritin sitten olla hölskyttämättä lasta vahingossakaan ja saada nukkumaaan mahdollisimman vähin nestein ja ei kun viereen vahtimaan, ettei ala kuplimaaan. Niin.

2 kommenttia:

  1. No huh! Toivottavasti ei poju kuplinut! Tsemppiä sinne tapahtumarikkaaseen arkeen!

    VastaaPoista
  2. Vastaisen varalle – ja yleisemminkin – ehdotus: jospa siirtyisit käyttämään jotain luonnollisempaa ja samalla vaarattomampaa ainetta. Fairyhän on totista myrkkyä myös luonnolle.
    Puhtain terveisin
    Riina

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.