tiistai 24. helmikuuta 2009

Pitkä viikonloppu


"Ennen kuin ryhdyn ompelemaan niin, laitanpa kahvin tulemaan ja kipaisenpa vielä samalla viemään roskat ulos…" Kun oikein monta rautaa on tulessa, niin lopputulema on usein tämä.

Luisteltiin ja pelattiin, paistettiin lettuja, askarreltiin, loikoiltiin takan edessä kirjan kanssa, maalattiin ovenkarmeja ja kyläiltiin naapurissa. Viimeisteltiin keittiön työtasoja, siivottiin niin, että illalla aivastutti, tehtiin uusia työlistoja ja tarkkailtiin että mistä se tuhannen euron sähkön tasauslasku oikein koostuu. Syyllinenkin löytyi, voi mokomaa: eristämättömätön/huonosti eristetty lattialämmitys pesuhuoneessa lämmitti kai enimmäkseen peruskalliota.
(Vieläkö monta ylläriä tulee vastaan?)

Talvilomapäivien hajauttaminen toimii minulle. Viikosta lomaa saa monta pitkää viikonloppua -ja se tynkätyöviikko menee kuin siivillä.

3 kommenttia:

  1. Tervetuloa blogimaailmaan!
    Kayn kylassa mielellani jatkossakin.
    Tuon espressokeittimien kanssa saa muuten olla tarkkana. Sulla se tais vaan olla pikkusen liian kauan hellalla, mutta kannattaa tarkistaa silloin talloin, etta varaventtiili ei ole tukossa.

    VastaaPoista
  2. Blogisi vaikuttaa mukavalta. Katsoin hymyillen kuvaa kahvinkeitostasi, tuo "monta rautaa tulessa" -tapa kun minullekin noita vahinkoja usein aiheuttaa :) Tuhannen euron tasauslasku kuulostaa kamalalta, huh huh.

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.