maanantai 2. heinäkuuta 2012

Suursyömäri




Aloittelimme varsin maltillisesti syömäpuuhia. Jotkut vähän hidasta alkuamme ihmettelivätkin. Se kuitenkin kannatti. Nyt hän syö kaikkea ja nautiskellen. Ihanaa kun on kaikkea tuoretta ja hyvää mitä kesä tarjoaa!

Mieleenpainuvinta lienee ollut se kuinka hän viimeksi pisteli poskeensa eteensä aseteltuja, mielestäni varsin kirpeitä, pakastemarjoja. Lopuksi hän kumartui ja koitti nuolla pöydän. Yhyy, yhyy, lisää marjoja lapselle!



10 kommenttia:

  1. No mitäs sitä kiirehtimään :D Ihana kesä ja ihanaa todellakin, kun saa tarjota tuoretta kotimaista. Täällä odotellaan, että puutarhavadelmat kypsyvät. Nam! Lämmintä kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleekin mahtava vadelmakesä, jos tätät menoa jatkuu ja kosteutta riittää.
      Makoisaa kesää!

      Poista
  2. Haa, taitaa olla marjansyöjäsukua. Muistanpa meikäläisen Pojan, joka niitä myös oikein ahmi tuossa iässä! Suloiset kuvat, kuinkas muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti menee karkin korvikkeena vielä monta vuotta!

      Poista
  3. No voi mahoton, pisti silmääni tuo teitin ruokalappu, kun minulla tässä koneella taustakuvana tää meitin rinissessa ja niin mustikkasuuna ja samanlainen ruokalappu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaappa miksi? No siksi, kun kaikki vuoden 2012 marjasuttusuut ovat saaneet sen äitiyspakkauksen mukana :)

      Poista
  4. Voisikohan joku selittää miksi kumpikaan minun pojistani ei koskaan, ei IKINÄ ole pannut suuhunsa yhtäkään marjaa, ei tuoreena ei jäisenä ei mitenkään???
    Tarjolla on ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä en tiedä, mutta tiedänpä pojan joka laittoi, mutta siihen se sitten jäi:

      Isäni keräsi kerran veljelleni, joka istui silloin vielä rattaissa,makoisat metsämansikat suuhun. Tekivät ajelun ja isä taisi tyytyväinen olla kun poitsu (kerrankin) söi marjoja. Kovin oli kuitenkin hiljainen lapsi ja syy selvisi kotipihassa: Kun pitää puoli tuntia varovasti mansikoita kielenalla koskemattomana, niin ei siinä kauheasti juttu luista!

      Poista
  5. Kauniita kuvaushetkiä ja upeita otoksia sinulle toivotan tälle kesää!

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.