tiistai 8. huhtikuuta 2014

Sinistä ja hopeaa

Istutin tälläistä, Sinipallo-ohdakketta vai mikä lie, toissa vuonna puutarhaan. Se vaan otti ja katosi. Molemmat taimet. Mahtoiko paikka olla väärä? Nyt ei auta kuin nauttia siitäkin vain leikkokukkana. Vähän eukalyptuksen oksaa seuranaan.

Kohta se muuten alkaa, eli puutarhureiden hellittely. Kyllä kelpaa istua päivät pitkät imettämässä vastasyntynyttä, kun näitä vaan katselee!  Tässä kevättarjonta Ylellä kaikille teille sielunkumppaneille:

Ranskan puutarhahelmet (Monty Don’s French Gardens) Yle TV1 tiistaisin alk. 22.4. klo 19 Puutarhakeskiviikko (Trädgårdsonsdag) Yle Fem keskiviikkoisin alk. 30.4. klo 20.30 Kartanopuutarhojen aatelia (Alan’s Garden Secrets) Yle TV1 tiistaisin alk. 13.5. klo 19 Maailman kauneimmat puutarhat (Around the World in 80 Gardens) Yle TV1 tiistaisin alk. 10.6. klo 19 Puutarhaunelmia Yle TV1 keskiviikkoisin alk. 7.5. klo 20 (uusinta vuodelta 2011) Pohjoismaisia puutarhoja Yle TV1 perjantaisin 30.5. klo 20 (uusinta vuodelta 2012) Iloa puutarhasta (Grönn Glede) Yle TV1 sunnuntaisin 4.5. klo 11.35 (uusinta keväältä 2013)
4 kommenttia:

 1. Oi kiitos ohjelmavinkeistä! Ehkä pitää malttaa tulla sisälle katsomaan puutarhaohjelmia, eikä kaikkia iltoja kuopsuttaa maata. Mikä noista ohjelmista on eniten mieleesi? Itselleni kun vain pari oli tuttua.

  VastaaPoista
 2. Voi olla, että en ihan muista kans kaikkia näitä (ainakaan nimellä) mitä piti sisällään, mutta sen osaan sanoa, että Kartanopuutarhojen aatelia (Alan’s Garden Secrets) oli mainio ja inspiroiva ja Ranskan puutarhahelmet (Monty Don’s French Gardens) vei suuriin unelmiin ja loistokkaisiin puutarhoihin.

  Puutarhakeskiviikossa sen sijaan on mulle liikaa ruuan kanssa puuhailua, kun pitkästyn ruuanlaitto-ohjelmien parissa, mutta siihen ohjelman mieheen olen kehittänyt ihastuksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhakeskiviikko on mun lemppari! Ja Kartqnopuutarhoja olen joskus katsonut. Täytyykin noita muita tiirailla ja löytää uusia tuttavuuksia :)

   Poista
  2. Ihana, että noita on nyt riittämiin joka makuun!

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.