torstai 11. kesäkuuta 2009

Barcelona II: La PrimaveraOsuimme Kaupunkiin La Primavera -festivaalin aikaan.
Luulen, että kahvilamme ohitse verkalleen tanssiva kulkue oli osa juhlaa. En saanut silmiäni irti haltioituneesta pienestä tytöstä joka tanssi pieni lantio vispaten. Sääli että zoomilla ihmisten lomasta oli hankala saada liikettä vangittua.Äiti yritti estää lastaan tempautumasta kulkueeseen.

Jopa koirilla oli mukavaa.

* * * * * *Iltakävelyllä kurkistimme kalteriportin taakse avoimesta ovesta tyhjän talon rappukäytävään. Tälläinen komea kerrostalo on vapaana ihan La Ramblan satamanpuoleisessa päässä. "Projekti" sanomme aina. Hotelli pystyyn?

Minusta ei ole hotellialan yrittäjäksi, mutta ajatusleikkiin kyllä. Laittaisin eri teemaisia kodinomaisia huoneita, joista asiakas voisi kuvagalleriasta varata mieluisensa: Riemunkirjavia hipahtavia gipsytyylisiä huoneita, punaisia plyyshikalustoja, Afrikka, Aasia, Intia, vimpan päälle linjakasta Skandinaviasta. Funkkiksen kultakausi 50-luku ja tottakai hulvaton 80-luku, miksei kaikki siltä väliltäkin, olisi edustettuna hotellissani...

3 kommenttia:

  1. Haltioiduin hotellihuoneistasi. En pysty päättään haluanko ekaksi Afrikkaan vai hippihuoneeseen vai teetkö myös Lappilaisen shamaanipaikan....

    VastaaPoista
  2. Lappi ilmanmuuta -miten saatoin unohtaa! Sehän sopii Ramblalle kuin nenä päähän.

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.