maanantai 29. kesäkuuta 2009

Eräskin iltalenkkiMelkoinen pyörien hautausmaa.
Ja vähän liian myöhään syttyy lamppu, että myös
viimeinen rutakko minne haluaa koiransa ryntäävän.

"Täälä olen, heitä keppi!"Siirtolapuutarhan sokkeloissaVähän puhtoisempi uimapaikka löydettiin.Saatiin pahimmat mudat huuhdottua.Ja kotona vielä suihku.

5 kommenttia:

 1. Nuo on noita koiranomistajan iloja! Meillä sentään oli sellainen hienohelma, ettei sateella suostunut ulkoilemaankaan.

  VastaaPoista
 2. :D Voi jösses koirulia ja voi jösses mikä pyörien hautausmaa! Siirtolapuutarhat on kyllä idyllisiä.

  VastaaPoista
 3. Hih, kun näin ekat fillarikuvat niin aloin heti funtsiin että mitähän makeeta oot niistäkin taas keksinyt puutarhaa koristamaan. Ahvenanmaalla yhden panimon pihassa on vanha fillari, jota köynnökset upeasti kiertää. Me miehen kanssa ollaan sellasesta asetelmasta haaveiltu.

  VastaaPoista
 4. Ilona, Vekarus ja Teija: Koira parhaassa (iässä 7-v)yhä rakkaammaksi ja helpommaksi käy. Ja kyllä meilläkin on niitä sadeilmoja kun pitää portailta alas työntää että lähtee iltapisulle.

  Pirkko: Kampin keskuksessahan on sellainen maalatuista pyöristä tehty terassiaita.
  Ja itseasiassa meidän Äidin kaunis mummopyörä joka on joutunut paitsioon on kasvanut ihan oma-aloitteisesti jotain köynösmäistä rikkaruohoa tuossa pihassa. Näihin mutapyöriin en koskenut, haisikon kamalalle koko paikka.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.