lauantai 15. elokuuta 2009

Suuri rapuvertailu

Muut nautiskelivat paikallisista ravuista, Mies halusi testata suomalaisten ja kiinalaisten rapujen eroa, joten otimme molempia ja maistelimme.

Faktat: Etualalla suuri suomalainen ja oikeanpuoleisessa kulhossa pikkusaksiset kinskit.
Suomalaisten rapujen keitinvesi oli tillisempi, ja saksissa moninkertaisesti syötävää. Molempien maku hyvä. Kiinalaisia sai koko kulhollisen kympillä, eli noin 50centtiä kappale. suomalaisista joutui pulittamaan 2.80e yksi saksisista ja kaksisaksiniekoista 3.50.

Raadin arvio: Jos herkuttelet ravuilla kerran kesässä voit maksaa ja nauttia helposti naposteltavista suomalaisista ravuista. Jos taas aiot viettää useamman rapuillallisen laihduttavat kiinalaiset vähemmän kukkaroa. Kukapa rapuja kiirellä söisi, joten hitaanlainen näpertely ei meitä haitannut.Me istuimme ja
me lauloimme
söimme ja joimmekin
-ja toiset menivät nukkumaan
kun toiset jo heräsivät.

5 kommenttia:

 1. Suuria tai pieniä, yksi- tai kaksisaksisia, namia on kuitenkin. Mutta missä on emännän rapulappu, muut kun pistävät sitä vinhaa vauhtia kaulalleen?

  Blogialoittelija säätää ja kommentoi useaan kertaan ;)

  VastaaPoista
 2. Katsoskun emäntä ei ehtinyt, kun se vaan huolehti, että saadaan hetki ikuistettua!

  VastaaPoista
 3. Nyt tuli sellainen että olo, että rapujuhlat pystyyn ja parhaimmat ystävät koolle!

  Saksiniekat ovat herkkua parhaimmasta päästä, mutta parasta rapujuhlissa on kuitenkin se fiilis, jonka hyvä seura lempeässä elokuun illassa tarjoaa. Näyttävät juuri sellaisille nämä teitin rapujuhlat!

  Ihana postaus!

  Kiitos myös raadin asiantuntevista kommenteista :) suomalaisia siis - lapsiperheessä harvoin tulee katettua rapuliinoja kuin kerran vuodessa :)

  VastaaPoista
 4. Tunnelmaa täynnä nämä kuvat! Omat juhlat ovat vasta loppukuusta, mutta nyt tuli sellainen olo, että saisivat olla kyllä jo huomenna :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä työnjako tuo. Että toiset menevät nukkumaan ja toiset heräävät. Ei tule ruuhkaa.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.