tiistai 13. heinäkuuta 2010

Lämpö

Kuumuus tekee meistä velttoja. Emme saa yksinkertaisia päätöksiä tehtyä. Emme saa kutsukortteja tuleviin juhliin lähetettyä. Emme lähde tänäänkään Tukholmaan, vaikka joka päivä aiomme. En jaksa istua koneella, en saa postatuksi tyttöjen viikonlopusta, en Fiskarsin reissusta antiikkimessuille.

Jos koiran vie rantaan se ui ja ui. Moni on pelännyt että se hukkuu, kun enää pikkuinen pää näkyy horisontissa. Miten noilla pikkutikkujaloilla voi ylipäätään uida?

18 kommenttia:

 1. Hellemietteitä ja aikomuksia... Tutun oloisia.
  Mikä on tuon teidän ihanan koiran rotu?Jokin lintukoirako?

  VastaaPoista
 2. Tuosta Fiskarsin reissusta olisi kyllä mukava kuulla sitten joskus kun jaksat. Olen aina halunnut käydä siellä, vaan vielä en ole päässyt, joten olisi kiva elää se sinun kauttasi! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana polskutteleva koiruus!

  Meidän kolmesta koirasta ei yksikään tykkää uimisesta. Ihan on ikävä Rudia, rakasta seropiani joka kuoli viime syksynä. Se RAKASTI uimista! Se polskutteli järvenselällä vaikka kuinka kauan, nautti vain uimisesta, nautti ja nautti.. :)

  Nuorimmaista koiraa olemme nyt yrittäneet opettaa uimaan, mutta ei se vielä ainakaan ole innostunut. Vanhemmat koirat eivät ui ollenkaan, mutta kahlailevat kyllä mielellään :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kuvasarja!Kiitos !ja oloilua se on sallittu tällä kuumuudella.Halit ,maria

  VastaaPoista
 5. Sulla on niin hauska koira, varsinainen vesipeto. Minulla oli muuten ennen hevonen, joka olis aina vaan uinut ja uinut, silläkin oli välillä pinnalla enää sieraimet, silmät ja korvat ja vaikka kuinka käänsin sitä rantaan niin tyyppi vaan tykkäsi polskuttaa..

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia koirasta! En ihmettelee, että näillä helteillä karvaturkit vedessä viihtyvät.. niinhän ne vähemmän karvaiset, kaksijalkaisetkin

  VastaaPoista
 7. Olet fieldin omistaja! Hienoa! Oletko jo mukana Fieldspanielit ry:n toiminnassa?Tervetuloa kesäpäiville. Lisbet-Liisa myös 10-v. fieldin onnellinen omistaja

  VastaaPoista
 8. Olin niin innostunut näkemästäni fieldistä, että kirjoitus hyppi ajatusten edellä,piti toivottaa tervetulleeksi Club Show:hun,Fieldspanielit ry:n sivuilla on tieoa.Liisa

  VastaaPoista
 9. Ihana koira. Minä olen kastellut koiria kastelukannulla, eivät ne jostain syystä kumpikaan ui, vaikka eilen oltiin lammellakin. Nyt on juuri niin vetämätön olo, että hui. Kaikkea pitäisi tehdä...

  VastaaPoista
 10. Velttoja ollaan täälläkin, maataan alushoususillaan kaikki ovet ja ikkuanat auki :) Välillä jaksaa mennä uimaan, se virkistää hetken, kotiin tullessa on jo hiki päällä. Suomen kesä on ihana :)

  VastaaPoista
 11. Aurinko ja kuu: lintukoira hyvinkin, fieldspanieli tässä polskuttaa menemään.

  Mimmi: koitan saada postatuksi siitä -nämä uimakuvat muuten ovat samaiselta reissulta.

  Marika: Niin kai se on että pitää olla jotenkin juuri tuollainen uimiseen tarkoitettu rotu ennekuin uskaltavat kastamaan mahan.

  VastaaPoista
 12. Aurinko ja kuu: lintukoira hyvinkin, fieldspanieli tässä polskuttaa menemään.

  Mimmi: koitan saada postatuksi siitä -nämä uimakuvat muuten ovat samaiselta reissulta.

  Marika: Niin kai se on että pitää olla jotenkin juuri tuollainen uimiseen tarkoitettu rotu ennekuin uskaltavat kastamaan mahan.

  VastaaPoista
 13. Anteeksi,että laitoin viestiä.Eksyin blogiisi vahingossa.Olen asunut Kiinassa ja seuraan kiina-aiheisia blogeja ajoittain.Ymmärrän,että et halua edes vastata viestiin.Fieldit ovat jokatapauksessa ihania.Liisa

  VastaaPoista
 14. Maria: Piti ihan karsia, sillä omasta rakkaastahan sitä voisi postata loputtomasti kuvia!

  Martta: vaikea kuvitella niin raskaan eläimen polskuttelevan loputtomiin. Saitko olla selässä?

  Eve: huonoa tekee ajatella että koko paivä pitää turkissa jaksaa, ja kuuma yökin. Minulle yö on pahin, päivisin en aio valittaa nautiskelen vain ja otan suihkun jollen uimaan pääse.

  Anonyymi/Lisbet-liisa: Siloin kun viimeksi etsin fieldistä jotain sivuja, ei tainnut vielä olla olemassakaan, mutta siitä onkin jo vuosia! Tervetuloa vaan seuraamaan blogia -ja minä piipahdan tuonne fieldisivustolle. Kiitos vinkistä.

  Pellon pientareella: Se on varmaan hyvä konsti. Meidän koira juoksee puutarhaletkua pakoon. Sillä olen koittanut sen oloa helpottaa.

  Solen: sama vika, ranta niin kaukana että hiki on jo kotiportilla uimareissun jälkeen.

  Anonyymi/ Liisa: tosiaan, minulle vain tuli äkkilähtö kesken kommentoinnin, siksi sinulle ei heti ollut vastausta.

  VastaaPoista
 15. Ok. Kiva kuulla. Sinulla on kiva ja raikas blogi. Olet aina tervetullut fieldiyhdistykseen.Sen sivujen kautta löytyy linkkejä fieldeihin. Itse en pidä blogia eikä minulla ole kotisivuja (ei ole oikein aikaa). Fieldilehteen olen kirjoittanut muutaman jutun(en ole mikään taitava siinä).Lehteen kaivataan aina juttuja. Liisa(hyvää lomaa!)

  VastaaPoista
 16. Ihan kuin uitettu koira! Tai siis uinut koira, sillà tuskin sità tarttee uimaan pakotella. Lòtkòttelyksihàn tàmà elàmà on mennyt. Ei sità enàà ihmittele làmpimien maiden tyòtahtia, siis hitautta.

  VastaaPoista
 17. Voi ihanaa koiruutta :)
  -pirkko

  VastaaPoista
 18. Meillä vanhempi koira osaa uida, mutta ei tykkää siitä. Monesti olen yrittänyt houkutella veteen, mutta se kaartaa takaisin aina kun maha kastuu. Nuoremmasta koirasta en tiedä, osaako edes uida. Rannalle ollaan viety, mutta ei ole niin syvälle mennyt että tarvisi uida. Ei taida tulla mikään vesipeto siitäkään :)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.