tiistai 27. maaliskuuta 2012

Siirtymäriitti






Päätettiin, että viikonloppu aloitetaan drinkillä. Eikä millä tahansa drinkillä, vaan aina uudella.  Ihan Aa:sta alettiin. Aukastiin torstaina 400 drinkkiä -kirja, ja sieltä eka sivu. Tom Collings oli siellä variaatioineen. Katsottiin mitä kaapeista löytyy ja lisättiin muut kauppalistaan. Tuntu mukavalta.

Melkein kymmenen vuotta voidaan jatkaa tätä vauhtia!

6 kommenttia:

  1. Kerttu: No, tähän ne sopii, Kirppislöytöjä, mut sepäs juuri huomattiinkin taas, että meillä ei ole oikein kunnon drinkkilaseja. Pitkät kapeet tahtoisin.

    VastaaPoista
  2. Hauska idea! :) Mustakin ois kiva,et arjes ois jotain luksusta esim. et ois pitsaperjantai, joka kuun eka lauantai vaik leivottas pullaa tms. sellasia kivoja juttuja mitä oottas ja lapsikin muistais et oli näin :D

    Mä olenkin tällänen hömppä!

    VastaaPoista
  3. Ompa ihana idea! Pitäs itsekin aina muistaa perjantaihin varata jotain extraa kivaa, niin tuntus viikonlopun aloitus paljon juhlavammalta :)

    VastaaPoista
  4. Janica: sellaisista tulee hienoja muistijälkiä. Sellaiset hetket lapset valuavat sitten vuorollaan välittää omille lapsilleen.

    Henna: Toinen mikä meille on muodostunut jo tavaksi on käydä ulkona syömäsä sunnuntaisin vauvauinnin jälkeen. Lapsi väsähtää uimasta tultuaan ja saadaan rahassa mekin hengähtää.

    Elämäni matkat: meille kannattaa tulla perjantaikylään ;)

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.