keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Arvonta III






Nostalgisen ihanat askartelut taitaa tarjota kaikkea sitä, mitä kaamoksen aikaan tarvitaan. Kirja tarjoaa puuhavinkkejä laidasta laitaan.

Vielä ehtii tehdä omatekoiset joululahjat, riipaista villiviinistään pitkät rangat kranssia varten tai taikoa suklaata käden ulottuville sitä hetkeä varten kun ehtii istahtaa sohvan nurkkaan tossuja kutomaan. 

Minun on ainakin ihan pakko tehdä tuollainen säätä ja pakkasta kestävä viiriäisenmunakranssi! Ehkä laitan sen oven sisäpuolelle ensin, sillä nyt on fasaatipuoli niin hirveässä myllerryksessä, ettei siellä mikään kaunis pääse oikeuksiinsa. Ja nostalgisen kerhokassin kaavat kyllä kopioin, ennenkuin laitan kirjan tulemaan!

Kerro mitä sinulla on työnalla tai mitä seuraavaksi aloitat ja olet mukana kirja-arvonnassa! 

37 kommenttia:

  1. Liitutaulumaalilla veteran just vanhaa peiliä. Tauluksi siis muuntuu. Kassissa langat, ja niistä tulossa kohtapuoliin avainnauhoja... :)
    Mukavaa marraskuista viikkoa sulle!

    VastaaPoista
  2. Mä meinasin, että tekisin tytön kanssa sellaiset kartiokoristeet kuuseen mihin voi laittaa karkkeja. Jotain ihanaa jouluista kartonkia/paperia ja sit kiiltokuvia, kimalletta jne. :)

    VastaaPoista
  3. Meneillään on pikku J:n vauvakirja, neulomista (ja vähemmän kipeää rannetta) odottava lankakerä josta tulee kietaisuhuivi/huppu sekä tietysti joulukorttivalokuvat pitäisi kuvata ja tilata. Ymsymsyms..

    VastaaPoista
  4. Työn alla on rapiseva pehmopallo lähipiiriin syntyneelle pikkuiselle.

    -kettusieni

    VastaaPoista
  5. Vauvalle housut ja kietaisuneule tehty, nyt työn alla tervanarutontut ja seuraavaksi pitäisi pienenpieniä huopaansikoita väkertää. Ihanan näköinen kirja, mistä vois saada lisää ideoita! Nuo tossut ainakin... Hmm....

    VastaaPoista
  6. Tekeillä on uusi lampunvarjostin. Seuraavaksi pitäisi kutoa lapsille kruunut. Terveisin Vapun, Voiton ja Vuokon mutsi :)

    VastaaPoista
  7. Käpykranssi olisi tuossa odottelemassa askartelijaansa ja esikoisen tuubihuivi on kohta valmis käyttöön. Ideoita muhii uusiin projekteihin, kun vain saisi lisää aikaa jostain!

    VastaaPoista
  8. Joulun Kertomuskalenteri lapsille! Ikuisten pikkutilpehööri- tai karkki/suklaakalenterien sijaan...

    VastaaPoista
  9. Meneillään lumihiutalevirkkaukset ja suunnitelmissa käpyjen jatkojalostus. Kiva kirja

    VastaaPoista
  10. Virkattuja pannunalusia pitäisi päätellä seitsämän kappaletta, kangaspuissa on poppanapäälinen puusohvalle loppusuoralla ja aloitan siihen perään keinutuolille samaa sarjaa.

    Ihana kirja, toivottavasti onni suosii :)

    VastaaPoista
  11. joulukorttiaskartelun lisäksi on tammikuussa syntyvälle esikoiselle valmistumassa villanuttu :)
    Kiitti ihanasta blogista! :)

    VastaaPoista
  12. Sytykeruusut on nyt työn alla, ja sen jälkeen pallit koristellaan sarjakuvin, että saadaan hieman väriä keittiöön. Keväällä rakennuslavoista kalusteet ulos

    VastaaPoista
  13. Nyt on menossa lapasia, erilaisia laatikon koristeluja ja korttisavotta. Seuraavana alkaa enkeleiden ompelu.
    ihana kirja, varmasti ideoita pukkaa

    VastaaPoista
  14. Vaikka mie sain jo yhden niin silti haluan osallistua tähänkin arvontaan!
    Mulla on työnalla patalappuja ja yksi virkattu matto. käsityömessuilta osteusta papukaijan värisestä matonkuteesta.

    VastaaPoista
  15. No vitriinikaapin maalausprojekti, virkattu matto, sukat, viirinauha ja kolme mekkoa viisivuotiaalle!

    VastaaPoista
  16. Voi, mitä minulla ei olisi. Fimosta tehtyjä tonttuja ja savesta muita kuusen koristeita, kauppakassi siskolle, saippuaa, kynttilöitä, saunatonttuja, tilda lumiukkoja.. Onhan noita. :)

    VastaaPoista
  17. Työn alla on kettukarkki-lapaset tyttärelle. Vaikuttaa ihanalta kirjalta. -Nau-Nau-

    VastaaPoista
  18. Työnalla on mm. lapasia, joulukortteja, sytykeruusuja, käpypalloja, virkattuja lumihiutaleita.
    -Miia-

    VastaaPoista
  19. Työn alta löytyy paljon salaisuuksia, kuten 24 chuggington-palapelin muuttaminen joulukalenteriksi, minkä tonttu tuo postisäkissään pala kerrallaan, päivä kerrallaan. Palapeli on jo saanut uuden jouluisemman kuvan pintaansa ja junat on kuvasta puksutellut muille maille vierahille :) Kalenteripalojen taakse tulee jouluisten askareitten ohjeita ja pyyntöjä (pikkukuusen kaato lasten huoneeseen, ikkunamaalaus toive, metsän eläimille pienten jouluherkkujen vienti, adventtikynttilöitä lauluineen, saunan siivousta jnejne.) Joka päivälle tontun terveiset ja kolme pientä poikaani pääsevät vielä hetkeksi satumaailmaan sisälle. Ensi vuonna menee ensimmäinen heistä kouluun ja äitmuorin sydäntä jo särkee tonttumaailman mureneminen suuren maailman jalkoihin... Tässä yksi minun joulun valmistelun aihe. T.Katriina, blogiton satunnainen lukija

    VastaaPoista
  20. Nuukuus iski en halunnu käyttää vähiä kerhotädin palkkojen cooleihin pallovaloihin. Koska sellaiset haluan kovasti, päätin hankkia kovahkoa tarlatania joista leikkaan lautasen kanssa ympyrät jotka viritän joululedeihin :) Tämä vasta suunnittelu asteella kun en koskaan ehdi paikalliseen askartelutukkuun hakemaan tarlatani.
    Joudun ensi kuukki sairaslomalle joten tämä kirja varmasti piristäisi päiviä kummasti :)

    VastaaPoista
  21. Heippa, työn alla on tilkkupäiväpeitto vanhempieni parisänkyyn. Kääräisen päiväpeiton pukinpussiin. Aika kova pidätteleminen on ollut, etten äidilleni ole kertonut yllätyksestäni. Nyt on puolet ommeltu ja hyvin olen saanut salaisuuden pidettyä ;)

    VastaaPoista
  22. Kudon (neulon) suomenlampaan villasta ittelleni isoa röijyä (kotivillatakki), jonka aion kevyesti pestä koneessa, huopuu siis vähän, testattu on testitilkulla, eka hiha puolessa välissä ja toinen vielä puuttuu, ehkä saan sen valmiiksi ennen kovimpia pakkasia.
    Viikonloppuna menen askartelemaan lasihimmeleitä joulupaketteihin ja sitten pitäisi vielä ehtiä ennen joulua pintaremontoida pirtti, siis olohuone, maalata katto, tapetoida seinät tasoitetapetilla ja maalata ja sitten pyöritellä huonekaluja uuteen järjestykseen.
    nim. huvilatyyli

    VastaaPoista
  23. Työn alla on kierrätysjuttuja. Vanhoista lakanoista revityistä kuteista virkkaan koreja ja mattoja, huovutetuista villapaidoista teen tyynyjä ja laukkuja sekä hihoista rannekkeita.
    Juuri siitä villiviinistä kieputtelen kransseja ja haen myrskyn kaatamista kuusista käpyisiä oksia terassien koristeluun. Vanhoista sanomalehdistä leikkaan tähtiä ja liimaan ne sienälle koristeeksi. Paljon on kesken!
    Jos voittaisin, kirja menee pukinkonttiin!

    VastaaPoista
  24. Onpa jo minunkin aika opetella jättämään komentteja vieraillessani blogisivuilla.
    Työn alla on huovutetut sydämet ja kirppikseltä ostettujen pokareiden jatkojalostus koristeiksi. Blogeista olen etsinyt vinkkejä siihen, kirjasta ehkä löytyisi jotain..
    JaanaTK

    VastaaPoista
  25. Työnalla on tällä hetkellä villasukkia, kun on kiire saada niitä ennen joulua iso kasa valmiiksi :)
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Voi kun hieno kirja! Olisipa kiva saada uuusia lahjaideoita! Narupalloja on tehty ja puupalloista kuvan pidikkeita.lasten kanssa olisi mukava tehda joitakin projekteja viela ennen joulua.

    VastaaPoista
  27. Olen värjännyt vanhoja lakanoita, joista olen aikonut virkata ja kutoa kangaspuissa mattoja. Mutta kipeä käsi laittoi nämä hommat odotukselle. Osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
  28. Työnalla tällä hetkellä meidän talkkarille ohuet villasukat. Tykkään kutoa villasukkia, mutta ittelle niitä ei tarvi rajottomia määriä eikä mieskään kuumaverisenä niitä tarvi. Onneksi lähipiirii huolii :D

    t: MariKo

    VastaaPoista
  29. Vieläkö ehtii?

    Minulla on työn alla miesten bokserien malliset villahousut Sanna Vatasen jämälankakirjasta - kun vaan nyt pääsisin yli yhdestä päänvaivaa aiheuttavasta kohdasta... Saa nähdä, tuleeko niistä kotipöksyt vai kehtaisiko niillä hiihdellä jopa ihmisten ilmoilla. :)

    Langat on ostettu Weasleyn jumpperia varten... ♥

    VastaaPoista
  30. Minulla on työn alla kutomuksia; vauvalle tumput ja itselle kaulahuivi :) Sekä askartelujuttuja kuten joulukortit, myös muutama taulu on tulossa!

    VastaaPoista
  31. Neulon koko ajan. Eilen sain tyttären palmikkosukat
    valmiiksi ja tänään aloitan lapasta.
    Niskat niin jumissa, että välillä huimaa.

    VastaaPoista
  32. Minulla työnalla nukkekodin jouluisia juttuja <3

    VastaaPoista
  33. Minulla työnalla nukkekodin jouluisia juttuja <3

    VastaaPoista
  34. Voi apua! On niin paljon juttuja työnalla ;) esim. Lankapallojentekoa, kuteiden leikkaamista farkuista ja hain yksi päivä havuja, joten niistä ensin kransseja. Toivottavasti arvontaan vielä ehtis :)

    VastaaPoista
  35. Jouluinen ovikranssi on hieman vaiheessa tällä hetkellä :) millanen2@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Tämän arvonnan voittajaksi valikoitui SuSu!

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.