keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Selviytymispaketti ja arvonta II


Leikitään vielä samoin säännöin!  Nyt tuodaan kesä tupaan ja arvotaan Katja Kallion romaani Säkenöivät hetket!

Mitä hassumpi ja omaperäisempi vinkki, sitä todennäköisemmin innostat muut kokeilemaan tai hersytät ainakin hyvät naurut. Konkretiaan on helpompia tarttua:
Älä sano "hyvä kirja", sano Tiikerin vaimo. Älä sano "jokin kiva esitys", sano Kaikki Äitini, kaikki tyttäreni. Älä sano, että punkkua lasi, kerro mitä punkkua! Mennään ihan yksityiskohtiin, sillä pimeydellä on juuri se taipumus, että jo virikkeiden etsiminen on liikaa. Tiedät kyllä; teatteriesitys piristäisi, mutta kun kerran vaivaudut tahdot nähdä jotain taatusti hyvää...mutta mitä? Minä tosiaan itkin ja nauroin kylän naisten kanssa tuolla Kaikki Äitini, kaikki tyttäreni -teatteriesityksessä ja Tiikerin vaimon kanssa viestin monta pakohetkeä harmaudesta.

PS. Kiitos mahtavista vinkeistä! Tuntuu kivalta huomata, että selviytymispaketin suurimmaksi voimavaraksi taitaa paljastua lapset, ja ehkä juuri ne pikkulapset, joiden yleensä kuvitellaan olevan syynä äitien väsymykseen.

9 kommenttia:

  1. Voi Katja Kallio parka! Hän ei taidä nyt säkenöidä suosionsa huipulla...vai eikö teillä ole aikaa lukea kuin blogiani?

    :)

    VastaaPoista
  2. Pakko sanoa, että olen pihalla kuin hapankaali. Sun sivustolla sanottiin että se on lopetettu. Olet siis vaihtanut toisen toimijan ylläpitämälle sivustolle? Löysin onneksi jopa kommenttipaikan. Ei sekään ihan normaalisti löydy. Haluan kuitenkin sanoa että ihanaa kun jatkat. Hyvää syksyä teille ja aurinkoa. Toivottavasti löydän jatkossakin lukemaan sinun viestejäsi.

    PS. Hapankaalista vois saada jonkun kirjapalkinnon?

    PirjoR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ompas hassua!

      Onkohan muita, jotkaeivät pääse kiinni tähän postaukseen? Minulla näkyy kaikki ihan tavalliseen tapaan.

      Poista
  3. Kyllä minä ainakin tämän postauksen näin varmaan jo samana päivänä kun oli tänne ilmestynyt, mutta en heti sitten vaan osallistunut. Minua ainakin tämä kirja kiinnostasi kovasti, joten arvontaan mukaan :)

    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Hei!
    En tiedä miten tämä meni ohi. Varmaan surraa päässä :)

    No, siis suosittelin sitä risottoa aikaisemmin ohje tulee tässä:

    Pirkka-risottoriisiä ja valmistetaan paketin ohjeen mukaan. Tarvitset: kanafondia, sipulin, vähän voita, suolaa ja pippuria sekä parmesaania tms kovaa juustoa. Laitoin lisäksi luomusitruunasta raastettua kuorta noin teelusikallisen, puolisen desiä sitruunamehuna ja saman verran tuoretta timjamia. Tähän ei tule viiniä ollenkaan niin tuo sitruunamehu ajaa varmaan sen asian.

    Seuraksi sopii ranskalainen "kyykkyviini" jonka noukkimiseen hyllystä joudut kyllä kumartumaan, mutta hinta ei huimaa. Punaviini on muovipullossa ja siinä valkoinen etiketti, jossa mäyräkoiran kuva, Et voi erehtyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea Tytti! Tämä kirja lähtee kesäntuojaksi sinulle Joulukuun alussa!

      Poista
  5. Mulle ainakin kelpaisi suomenkielinen kirjallisuus - melkein mikä vaan. :) Viime aikoina olen ollut ihan koukussa Jo Nesbøn dekkareihin. Viimeisimmän luku jäi minulta kesken (äiti vei kirjaston kirjan mukanaan kotiin) ja kirja tunki uniinkin mukaan, eli kaivelemaan jäi...

    Lapsen hoitoon vienti on monena aamuna ollut melkoisen märkää hommaa, vaikka runsashappista yhtä kaikki. Tänä aamuna paistoi aurinko ja askel tuntui heti keveämmältä. Lisäriemua sai koulun supersankariteemapäivästä, kun ovella oli vastassa bat(wo)maniksi ja super(wo)maniksi pukeutunutta henkilökuntaa. Paikalle oli saapunut monta tuttua superhahmoa, mutta myös arjen sankarit (palomies, lääkäri ja rakennusmies - taisi siellä olla mellakkapoliisikin) ja prinsessat (lukuisissa määrin) olivat hyvin edustettuina. Ihanaa porukkaa!

    VastaaPoista
  6. Viikko alkaa olla ihan lopullaan, mutta taisin ehtiä mukaan vielä tähän. Jos voittaisin, laittaisin tämän lahjaksi, sillä tiedän että siskoni on meinannut tämän jossain vaiheessa ostaa :)

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.