maanantai 19. tammikuuta 2015

Aivolepuutus


Mies lähti työmatkalle Bangkokiin.  Minä jäin rannalle ruikuttamaaan hirviökammoisen 3.5-vuotiaan ja 8-kuisen kanssa. Jälkimmäinen on viimeiset 2 kuukautta herännyt 6-10 kertaa yössä  (yleensä sen kymmenen) totuttuaan sitkeän korvatulehduksen aikaaan ympärivuorokautiseen palveluun.

Saatuani lapset eilen nukkumaan (tai siis se toinenhan pitää alkuyöstä käydä nukuttamassa noin 20 minutin välein uudelleen) rupesin näpertelemään pöydälle jääneistä hamahelmistä lumihiutaleita. Varmaan jokin stressireaktio...

Unikoulua on tiedossa kun mies palaa kotiin. Jos saatais vaikka unet rauhoittumaan ennen kuin hän taas sitten viikon päästä lähtee.

Toistaiseksi kuitenkin vielä häntä pystyssä täälä ja hyvissä voimissa. Pakottauduin tänään ottaan päikkärit minäkin, vaikka olis kyllä ollut muutakin tekemistä. Sehän ei  tekemällä lopu.

Jaaaa määä-ä toi-vo-o-tan rentoa viikkoa itse kullekin säädylle!

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne yh-elämään! Ehdottomasti vaan päikkäreitä kehiin, että jaksat tuon session. Anna kodin kukoistaa ja pyykkien odottaa...
  ps. Mailaillaan taas jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun prokkis onkin ihan jäissä, kun tää on nyt ollut vähän tällaista. Mut kuitenkin ihan hyvä arkea, ei sillä. Mitään uutta ylimääräistä vaaan ei ole mahtunnut...no nyt mä kyllä poissuljin sen, että aloitin metalligrafiikan työpajan.

   Poista
 2. Voimia! Meillä tehdään hamahelmistä Minecraft - juttuja hirveää innolla... tai siis lapset innoissaan, äiti ei niin innoissaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti kuulkaas oikein googlata mitä ne sellaiset on! No kohta mäkin tiedän kaikki jutut, kun lapset kasvaa ja infoo mua!

   Poista
 3. Olen lähes päivittäin käynyt kurkkaamassa kuulumisia, tänään onnisti! Onko sun apu lähtenyt jo pois? Tsemppiä yyhoilemiseen, anna kodin kukoistaa ja vedä lepo aina sopivassa raossa, niin mäkin teen ;-)
  T: 6n äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, ja minäkun oon vaan vetänyt lonkkaa blogitteluista! Oli joulut ja jaettiin lastenhuone kahtia. Siinä sitä taas meni kaikki blogitteluaika. Nyt on hienot nukkumasopet siinä molemmilla, ehkä hirviökammokin helpottaa sitten.

   Meidän apulähti jo heinäkuussa. Silloin kun mä aloin taas olla kunnossa ja saatiin uusi huone valmiiksi. Vaikka hän oli oikein kultainen, niin kyllä mä olen helpottunut kun pärjätään taas omin voimin. Nää isännän matkat nyt on sellaisia tilapäisiä koettelemuksia.

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.