maanantai 13. huhtikuuta 2009

Hyllyt

Katriina oli iskenyt silmänsä keittiön hyllyihin, joista kulma pilkotti edellisen postauksen narsissikuvassa. Hyllyt oli varsin helppo tehdä. Tammilankut lepäävät valmiiden (lyhennettyjen) ikean puisten hyllytukien päällä. Ne jäivät ylijäämäksi keittiön tasojen vaihdosta, koska niitä myytiin vain kolmen metrin(!) erissä. Jouduimme siis ostamaan kaksi kolmen metrin settiä saadaksemme tarvitsemamme 4m. Lankut on öljytty ja hyllytuet ruuvattu seinään. No nytpä on sitten hyllyt.Keittiö sai muuttaessamme vain uuden maalipinnan ja nupit kaapinoviin. Vähän myöhemmin puiset tasot valkoisten laminaattien tilalle.

3 kommenttia:

 1. KIITOS selostuksesta! Nuo hyllytuet juuri ovat kauniit -ja tietysti puuhyllytkin. Muotokieli puhutteli siinä, se on eleetön ja moderni. Eikä astioissakaan mitää vikaa ole, samanlaista muotokieltä nekin.

  Tuosta voisi selvitä meidänkin taidoillamme;-)

  VastaaPoista
 2. Ilmanmuuta selviätte. Esim. Puukeskus sahaa lankut valmiiksi ja tukia löytyi monen kokoisia, niin ei välttämäti tarvitse yhtään sahailla.

  VastaaPoista
 3. Hyllyt ovat todella kauniit! Astiat mukavasti näkyvillä ja saatavilla.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.