maanantai 13. huhtikuuta 2009

Lomapäivien saldoVaikka sää ei siten ihan ollutkaan mitä luvattiin niin ketterän keski-ikäisen* toimesta terassin isot ikkunat on rapsutettu ja sivuikkunoissa kaksi kerrosta maalia. Millä välin rapsutin haravalla pihan ja ja laitoin kuntoon kuistin oven.
Nyt saa villiviini rauhassa puhjeta lehteen ja peittää ikkunat lehtiverholla.

Mikä parasta pääsiäisprojekti ei alkanut maistua pakkopullalta, vaan ehdittiin vielä pitää tyttöjen (hmm..ja koirien) saunaillan lauantaina. Sunnuntaina "lampaansyöjät" kokoontuivat syöminkien ja peli-illan merkeissä skoolaamaan 31-vuotiaalle M:lle. Tänään onkin eninmäksen vain huilailtu ja kohta luvassa DVD+pizza combo -ja vielä kerros maalia oveen, ellei laiskuus iske...*mies totesi äskettäin tulleensa tilastollisen
keski-iän kynnykselle ja ylittäessään 37,5 vuoden iän.

4 kommenttia:

 1. Vastavierailulla eli kiitos kun kävit:) Enpä ole täällä aiemmin tainnut käydäkään, täytyykin joskus lukea ajan kanssa..Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Saatampa tulla toistekin kurkistamaan blogiasi, näytti oikein mukavalta ja mielenkiintoiselta (myös rintamamiestalossa asuva).

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulle heti minäkin=) Ihana blogihan täällä on=) Tulen varmaan uudelleen nyt kun löysin=)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hanna, Pia ja Mimmuli, minulle on vasta tänä kevättalvena avautunut tämä blogien ihmeellinen maailma, enkä nyt malta olla kyläilemättä ympäriinsa!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.