lauantai 4. huhtikuuta 2009

Kevät keikkuen tulevi?

Teimme viime viikolla hulppean työlistan talon sisä ja ulkotöistä.Perjantaina siivosin etupihan ja levittelin lumikinoksen, ettei kasvit tukahdu sulamisvesiin. Aurinko lämmitti ja olin satavarma, että pääsemme viikonloppuna skrapaamaan ikkunoita.

Tänään kun heräsin, ei paistanutkaan aurinko, ja koko fiilis lötsähti. En huvittanut edes kylvää taimia ikkunalaudalle, vaikka se oli sadepäivän vara suunnitelma. Päivä valui kauppakierroksella ja koirakin jäi huonolle lenkitykselle. Kauhea takaisku. Ihan kuin auringon pitäisi olla koko ajan taivaalla vakuuttamassa että kyllä se kesä tulee.

Kuvatkin arkistosta, eli viime kesän maalauskuvia. Siitä pitäisi päästä jatkamaan.

5 kommenttia:

 1. Minä jo huolestuin kuvia katsoessani, että noinko pitkällä muilla jo on kevät!
  Tänään tosiaan oli niin armottoman ankea päivä, etten myöskään saanut mitään aloitettua. Eletään toivossa, että huomenna edes vähän valoisampaa :)

  VastaaPoista
 2. Mä jo ehdin ajatella että siellä sitä heti ollaan maalaushommissa, kun aurinko paistaa. Että oletpa toimelias. Tekstistä huomasin että kylläpä oletkin, vaikka kuvat olivatkin vanhoja. (Listojen tekokin on toimeliaisuutta..eikö olekin?) Ainut pihahomma johon minä olen jaksanut tarttua on napata havut kukkapenkin päältä. Ja illalla heitin ne vielä takaisin. Ja seuraavana päivänä en enää jaksanutkaan toistaa hommaa. Aurinkoa odotellessa täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Helinä: eilen yöllä saatiin vesisade joka sulatti lunta, mutta kyllä meillä riittää jäistä tannerta vielä sittenkin. Joku sanoi jo kuukausi sitten nähneensä ekat leskenlehdet ja tuntsin heti "kevätkateutta"!

  Villi lintu: Totta listankin teko on jo ihan eteenpäin menoa. Joskus sitä milikuvissaan tekee niin paljon että kun ei sitten saakaan sitä kaikkea tehdyksi niin tulee turhaan saamaton olo. Vaikka kyllä osaan olla saamatonkin joskus oikein tarkoituksella.

  VastaaPoista
 4. Ylemmässä kuvassa näkyvät keltaiset talot ovat tuttuja, ja ah niin unelmaihania! Niihin kun joskus pääsisi asumaan, mutta olen kuullut, että menevät aina tutuille jos ovat kaupan.. Ja yllätys, mekin olemme palaamassa noille kulmille pian =) Onko tullut testattua jo se uusi italialainen kahvila?

  VastaaPoista
 5. Sonja: Samaa olen kuullut, että viidakkorummulla myydään nuo asunnot. Tästä 50-luvun rivitalosta sen historiasta ja elämästä on kirjoitettu sympaattinen kirjakin. Tyytyväiseltä näyttävät asukkaat - muutama on asunut talossa lapsena ja palannut takaisin jossain elämänsä vaiheessa. Pääsin piipahtamaan sisälläkin kerran -pieneen tilaan on saatu kokonainen talo mahtumaan!

  Italialainen kahvila on auki vähän hassusti, vain kuuteen, kaupungissa työsä käyvä ei sinne siis ehdi.

  Tervetuloa kulmille!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.