tiistai 3. marraskuuta 2009

7.seikka En koskaanEn ole koskaan tilannut vaatetta, kenkiä tai asustetta postimyynnistä. (Huomasin tämän kun vastasin Violetin kommenttiin)En kertakaikkiaan uskalla luottaa siihen, mitä kuvassa näkyy. Joudun raivon partaalle vaatekaupassakin, kun katson vaatetta mallinuken päällä ja ihastuneena puikkelehdin sovituskoppiin, purkaudun talvivaatteistani ja tumpuloin vaatteen päälle -huomatakseni, ettei se istu alkuunkaan. "Miten kummassa se sitten istui mallinukelle?", hämmästelen. Menen tutkimaan mallinukkea ja huomaan että vaate on kiinnitetty nuppineuloin!

Niin, että en mitenkään voi luottaa siihen, että kuva näyttäisi, millainen vaate todellisuudessa on. Olen kai itsekkin varustanut liikaa malleja kuvauksiin.

8 kommenttia:

 1. Lähestulkoon kaikki mitä olen tilannut ovat olleet juttuja joita olen kaupassa jo kokeillut. Olen siis tilannut vain siksi että tasan saman olen saanut halvemmalla muualta. Olen tiennyt koon ja kaiken valmiiksi.

  On sitten niitäkin jotka ovat menneet arpapelillä oikein.

  VAatteita en ole koskaan tilannut. Kenkiä vain.

  VastaaPoista
 2. Voilet: No mutta se onkin järkevää. Ehkäpä koitan päästä jonnekin sovittelemaan niitä Huntersejakin, joskos sitten tilaisin. (jos eivät laita kamalasti postituskuluja painaville saappaille.)

  VastaaPoista
 3. En varmaan uskalla edes harkita netistà ostamista, kun jo kaupan sovituskoppi kertoo karua totuuttaan: pitàisi kadota joitakin vanteista vyòtàròn kohdalta!

  VastaaPoista
 4. Minä kun inhoan tuota kuvailemaasi sessiota sovituskopissa (siksi vaatekaapissani on tilaa), joten olen ajatellut josko postimyynti auttaisi asiaa. Tilaa kasan vaatteita, sovittaa kotosalla mukavasti ja rauhassa, palauttaa ne mitkä ei sovi. Olen välivaiheessa sillä kannan vaatekaupasta kasseittain tavaraa, sovitan ne kotosalla ja sitten palautan suurimman osan takaisin... Järkevää?

  VastaaPoista
 5. Harvemminpa on tullut postimyyntivaatteita tilailtua. Kirjansidontakirjasta tulen siis positiivisesti sairaaksi! On NIIN ihana!

  VastaaPoista
 6. Sovittaminen taitaa olla melkoisen epämiellyttävää puuhaa useimmille. Mutta joskus, joskus onkin sitten aivan ihanaa sovitella kaikessa rauhassa...vaikka sitten jättäisikin ostamatta tai palauttaisikin kaikki. Tuota en olekaan vielä kokeillut, että kotiin veisin. Saamaton kun olen niin unohtuisi varmaan palauttamatta.

  Pikkusisko: hyvä niin :)

  VastaaPoista
 7. En voisi kuvitellakaan, että menisin johonkin henkkamaukalle sovitteleen vaatteita, eihän sieltä edes löydä mitään! Tai että jonottais sovituskoppiin :( Yök.
  Mutta kun kuvastosta tilaan t-paitaa, perusvaatetta sun muuta trikoota, saan rauhassa kotona sovittaa ne ja loput vaan pussiin takas ja postilaatikkoon- tosi kätevää:)

  Kenkiä olen myös tilannut ja hyvin toimii kun yleensä ostelen samaa merkkiä, niin koko sopii. Ja kotona on ihana rauhassa peilata ja kettella, kuinka hankinnat sopii muihin juttuihin.

  -pirkko

  VastaaPoista
 8. PIrkko: hyvä pointti toi muihin vaatteisiin sovittelu. Usein tulee kotiin ja huomaa,että nyt on sit ostettava sopivat kengät ja asusteen...tosi ikävää;)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.