perjantai 5. marraskuuta 2010

Arvonta


22 x 14 cm heijastinpussi (rahapussille + puhelimelle)




Puhelinpussukka (puhelimelle + vaikka luottokortille) ja heijastin





Kävijämittari raksutti siis viime sunnuntaina yli 100 000 kävijän. Viime aikoina se on tarkoittanut yli neljää sataa kävijää päivässä, toisinaan yli 600. Siitä olen hyvilläni ja hämilläni.

Ajattelin, että arvontaan voisikin tällä kertaa osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttilaatikossa vierailujen fiiliksiä. Olisi hauska kuulla ketkä täällä käyvät ja mikä on piipahdusten anti teille. Muitakin terveisiä saa jättää.

Olette tärkeitä ja tahdon lähettää teille näkyvyyttä kaamokseen! Lenkille lähtiessä heijastelevassa kaulapussissa kulkee kännykkä ja pussukkaan saa jo mahtumaan rahapussinkin. Pussukoihin olen kierrättänyt pesukoneessa huovuttamani villapaidat.

Voittaja saa luonnollisesti valita ottaako keltaisen pussin vai kännypussukan ja heijastimen.Muista mainita jos olet ystäväkirjassa niin saat kaksi arpaa.


Heijastinpussukat

25 kommenttia:

  1. Kiva arvonta :) Hyvä idea tuo heijastinpussukka.

    Minä olen tainnut käydä täällä aika säännöllisesti siitä lähtien, kun tulin vuoden alussa tänne blogimaailmaan. Sinun juttusi ovat helposti lähestyttäviä ja usein myös hauskoja. Tulen täällä hyvälle tuulelle, se on mun mielestä tärkeä juttu.

    VastaaPoista
  2. Kirjoituksesi ja kuvasi ovat raikkaita ja hyväntuulisia, lisäksi kaikki rintamamiestaloihin liittyvä kiinnostaa. En muista, mistä tänne löysin alunperin, mutta olet saanut minusta päivittäin käyvän ystävän!

    Anu

    VastaaPoista
  3. Kivoja arpajaisvoittoja! Mä en muista ollenkaan miten eka kertaa tänne löysin, mutta useasti täällä nykyisin käyn. Tykkään kamalasti sun tyylistä kirjoittaa = ) Ja sen lisäksi tykkään teidän talosta!

    VastaaPoista
  4. Minäkin käyn täällä säännöllisesti. Teillä on ihana koti, ja sinulla ihana tyyli toteuttaa itseäsi. Kauniita juttuja ja kivoja tarinoita. Blogisi on persoonallinen.

    Tykkään myös tosi paljon kierrätysjutuista, kuten nyt näistä palkinnoista!

    VastaaPoista
  5. On ollut ilo piipahtaa täällä luonasi eilen tänään huomenna .Ihan blogi maailmaan tupsahdettuani helmikuulla.Usein jään miettimään antamiasi vinkkejä,sisustus juttuja tai elämän pohdintaa.Kiitos tästä paikasta.Kiva ettet ole lopettanut vaikkei aina ehkäpä niin jaksaisikaan.Kolmas tytär käy täällä myös säännöllisesti,
    Talven odotuksen iloa sinulle ja hyvää jatkoa edelleen!
    Maria
    kiitos arvonta mahdollisuudesta.Olet ystäväkirjassani myös:D

    VastaaPoista
  6. Mukana arvonnassa, en kylläkään ystäväkirjassa, en osaa liittyä/ en ole perehtynyt asiaan.

    Taisit innostaa minut tähän blogimaailmaan edelliskesänä. Tosin oma bloginin on ollut jäähyllä sillä monenmoista on vuodessa tapahtunut.

    On kiva käydä päivittäin kurkkimassa, mitä olet taas siellä Karhunpesässä puuhastellut. Kohta tosin voin piipahdella livenä kadun toiseen päähän iltateelle, kivaa :)

    VastaaPoista
  7. Heippa, täällä ilmoittautuu tälläinen hieman hiljainen lukija! Aika laiska siis olen kommenttia laittamaan, mutta täällä sitä vain ollaan. Blogi on kokonaisuutenaan aivan loistava, tykkään hirmuisesti kuvista ja tätä jaksaa lukea! : )

    Ps. Löydyn ystäväkirjasta! Osallistun siis kahdella arvalla! :)

    VastaaPoista
  8. Käyn säännöllisesti kurkistelemassa, mitä uutta täällä tapahtuu. Ja aika usein tapahtuu. Näitä juttuja on kiva lukea.

    VastaaPoista
  9. Löysin tänne sattumalta, toisen blogin kautta, ja jäin viikottaiseksi lukijaksi. Asuin aikoinaan kahdeksan vuotta samalla alueella kuin te, siellä on minun kotini, vaikken ole sieltä kotoisin enkä asu siellä. Luen kirjoituksiasi ja katson kuviasi ihaillen, inspiroituen, haikeana ja nautiskellen.

    t. Päivi

    VastaaPoista
  10. Minä myös löysin blogiisi sattumalta toisen blogin kautta.Törmäsin ihanan fieldin kuvaan (itsellä siis samanlainen ihanuus) ja olin myyty. Selasin postauksia ja ihastuin. Lisäksi kirjoitit eräässä jutussa niin lämpimän vastauksen vaikeana kokemaani asiaan, että olen ikuinen henkinen ystäväsi.Liisa

    VastaaPoista
  11. Onnea vaan 100 000 tolpan johdosta. Tykkààn tavastasi kirjoittaa, ja jos vain saan kuvasi auki (tààllà saapasmaassa), niistà lòytyy paljon katseltavaa. Olet ollut lukijasi iàt ja ajat! Tuommoinen heijastinjuttu olisi omiaan tànne alkuasukkaitten ihmeteltàvàksi. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Löysin sinut, kun etsin sisustus- ja puutarha-aiheisia blogejä. Olivat tarpeen uudelle omakotiasujalle. Sinulla on kivoja kuvia ja remonttijutut ovat olleet kannustavia. Lisäbonuksena on, että saan samalla pikkuisen muistella pitkäaikaista asumista siellä teidä nurkilla :-).

    Gramma

    VastaaPoista
  13. Kiitos kivasta blogista, joka kuuluu vakituisiin päiväkahviseuralaisiini ja toimii oivallisesti inspiraatiolähteenä.

    Ja sööttejä ovat pussukat. Hieno idea varustaa ne heijastimella.

    VastaaPoista
  14. Olet jotenkin niin inhimillisen viisaan älykkään kaunis. Sellainen mielikuva on. Ja kun pidän samoista asioista eli kaikesta vanhasta, puisesta, vanhoista taloista, käsin tekemisestä ym. Täällä on kaunista, mutta ei "hei-mä-sisustan-kohta-olen-lehdessä-ja-ajan-hengessä-ja-jotenkin-vähän-muita-parempi" -tunnelmaa sitten lainkaan, vaan ihan muuta. Pidän täällä olevista herkistä hetkistä, rehellisyydestä, aitoudesta.

    VastaaPoista
  15. Mukana arvonnassa!
    Tykkään lukea sinua koska tunnut olevan hyvä akka! Siksikin, että sulle voi sanoa noin ja tajuat ottaa sen niin kuin se annetaan etkä väännä siitä jotain draamaa "se sano mua akaksi!";-)

    VastaaPoista
  16. Joo, niin ihania voittoja että pitää yrittää :) Kauniita kuvia on täällä, leppoisaa tunnelmaa - ikävä kyllä ehtii enää niin vähän täällä(kin) vierailemaan..

    VastaaPoista
  17. Rehellisesti: en muista tietäni tänne, mutta ahkerasti sitä on kuljettu. Aina välillä avaan suuni ja kommentoin, aika usein vain äimistelen hyvää tunnelmaa hiljokseen. On kiva tuntea, tuttujahan tässä jo ollaan. Sulla on rehti ja hupaisa ote elämään, se on hyvä. Jees!

    VastaaPoista
  18. Löysin tänne aikanaan jonkun toisen blogin kautta. Olen huono kommentaattori, mutta tykkään myhäillä jutuillesi itsekseni. -Milka

    VastaaPoista
  19. Mulla on tunne etten voi osallistua yksiinkään blogiarpajaisiin, kun olen voittanut jo (ehkä liian) monta kertaa. Mutta pakkohan mun oli sulle huikata, että:

    iso kiitos - tätä on ilo lukea! Persoonallinen, monipuolinen, ilahduttava, inspiroiva ja ajatuksia antava - tämä on sitä kaikkea.

    PS. toi heijastin on muuten HIENO!

    VastaaPoista
  20. Heippahei!

    Säännöllisesti käyn, välillä jätän ahkerammin kommenttia, välillä olen hiljaa.

    Tykkään teidän persoonallisesta kodista, ja teillä tapahtuu sitä paitsi usein mielenkiintoisia juttuja. Ja taitava käsityöihminenkin olet.

    Palkinnot ovat kivoja ja kekseliäitä!

    VastaaPoista
  21. Mukana kahdella :) En kanssa muista miten eksyin blogiisi ekan kerran, mutta siitä eteenpäin en ole eksynyt vaan olen löytänyt tieni tänne :) Tykkää kaikesta täällä, kuvista, tyylistä kirjoittaa ja käsinväkerretyistä jutuista. Nytkin palkinto ideana loistava!!

    Arpaonnea ei kyllä koskaan ole, mutta yritys on kova :)

    VastaaPoista
  22. No ehdinköhän vielä mukaan arvontaan:)

    VastaaPoista
  23. Myöhästyinkö?
    Käso perskules ollu taas niin kipee, että oon pitäny konetta kiinni. Onnea suuresta lukijamäärästä, josta en ole yhtään hämmästynyt.
    Käyn täällä, koska sillain sä oot mua lähempänä <3
    Ja en mä tiedä. mikä se ystäväkirja on... jos toi lukija listaus niin siellähän mä olen :)

    VastaaPoista
  24. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. JA VOITTAJATKIN JO SELVILLÄ.

    Kiitos tuhannesti, kaikista kauniista terveisistänne, olen ihan liikuttunut täälä. Harvoin tuntee sellaista hyväksytyksi tulemisen tunnetta kuin saitte minut viesteillänne tuntemaan.

    VastaaPoista
  25. Huomenta! Olen paikalla ekaa kertaa, suikahdin paikalle jostakin toisesta blogista. Tulen myöhemmin paremmalla ajalla tutustumaan blogiisi paremmin :)

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.