sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Etelä-afrikka -ja toisaalla


Kurkistelemassa...


...salaisiin puutarhoihin.
Tahdon jo tähän päivään, Sillä paljon on tapahtunut matkankin jälkeen. Mutta ensin vielä viimeinen postaus Etelä-Afrikasta. Sillä tottahan täytyy sanoa, että kyllä näitä lukaaleja ihasteltiin, kun kävelyllä käytiin. Oli varmasti puutarhurit, näin paljon viherpeukaloita ei voi yhdelle alueelle siunaantua. Nämä eninmäkseen Stellenboshin viinialueelta, jossa onni näytti jakaantuneen ihmisille vähän tasaisemmin, kuin monessa muussa paikkaa.

11 kommenttia:

 1. Olisivatko nämä jotain "colonial style"?

  Ihania salaisia puutarhoja kauniine kukkineen!

  ja mielenkiinnolla odotan postauksia arjestanne kotomaassa!

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa aika ylelliseltä paikalta verrattuna niihin hökkelikylissä missä kävitte. Hienoa on ja kaunista ei voi muuta sanoa. Mutta varmasti vastakohdat ovat aika rajut jossain paikoissa.

  VastaaPoista
 3. Kiva oli katsella näitä matkakuvia ja lukea kertomuksia.

  VastaaPoista
 4. Nonna: sellainen minullekin tuli mieleen. Vähän alabamameininkiä kuisteineen ja puupitseineen ja sitten näitä ihan hollantilaistyyppisiä olkikattoisia.

  Solen: näin juuri. Ja kyllä kelpaisi laittaa puutarhaa tuossa uskomattomassa lajirunsaudessa ympärivuoden saisi puuhailla ulkosalla.

  VastaaPoista
 5. Ensimmäinen kuva on todella hieno.
  Katselin kauan. Se on tuo valo mutta ei pelkästään se. Hyvä otos.

  VastaaPoista
 6. Piilomaja: olen itsekin haltioitunut tuosta avauskuvasta. Kunhan ehdin, säädän värit sen photarissa kunnolla. Siitä katosi sävyjä kun latistin sen picturemanagerin tökeröin säädöin!

  VastaaPoista
 7. Oi, miten kaunista siellä on ollut!
  Kiitos myös kommentistasi mun blogiin :)

  VastaaPoista
 8. Olisin valmis asettumaan mihinkä tahansa noista, ihan koska vain! Aivan upeita. Ja oi miksi suomalaiset eivät saa laitettua pihojansa noin siisteiksi. Meidänkin Porvoon mörskän pihalla on horsmapelto vain, ei saatu koskaan aikaiseksi sitä kunnolla laittaa. Ja tavarat pitkin poikin.

  VastaaPoista
 9. Vilijonkka:
  Mitä, vastaukseni ei koskaan tullutkaan tänne: no lyhyesti: luulen että mörkäpihat johtuu siitä että meillä suomalaisilla vain harvalla on oma puutarhuri. tyopäivän jälkeen ei moni jakksa, ja osa ihmisistä pitää toista kesäasuntoa vielä mökilläkin. Sinnekin on ehdittävä kunnostustöihin!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.