torstai 20. tammikuuta 2011

Etelä-Afrikka -kierrätys


Sanomalehdistä...


...metallinpaloista...
...pullonkorkeista......kattopelleistä, juomatölkeistä, säilykepurkeista, muovipulloista, kanistereista. Kaikki tämä kaunis ja kekseliäs.

Milloinkas ihminen olisi innokkaampi kierrättäjä, kuin pakon edessä.


PS. Osui silmiini global.finland.fi artikkeli intiasta, joka sivuaa samaa asiaa. Pohdin, että ei ole varman hengitystiet suojattu näillä poloilla, kun puhdistavat maalikanistereita ja sulattavat muoveja...

10 kommenttia:

 1. Jännä miten värikästä ja kaunista voi saada sellaisesta mikä usein vain heitetään pois. Tässä olis haastetta kaikille.Minun oma mielikuvitus on tosin aika huono. Tulikohan sulle monta uutta luovaa ideaa matkalta?

  VastaaPoista
 2. Eipä pitäis lähetellä miniläppärillä kommenteja, ampas heti neljä tulemaan (tai sitten olen teknisesti tosi tumpelo;). Pahoittelen!

  VastaaPoista
 3. Hienoja! Onko nämä kaikki nyt omiasi, siis mitä ostit? Noita ensimmäisiä koruja olen nähnyt esiteltävän Suomenkin lehdissä. Pitäisikin hankkia...

  VastaaPoista
 4. Dahlia:
  Tulihan niitä ja muistinvirkistykseksi kuvasinkin pajon eri töitä ja ideoita. Voi sitten jatkojalostaa ja varioida suomalaisittain.

  (Dont worry, poistelin ylimääräiset kommentit.)

  Nonna: Korut on minun, mutta tämä kookkaampi tavara ei. Jotain muuta kyllä sitten ostettiin, niinkuin helmitöitä ja sellainen upea kattopellistä taivuteltu virtahepo ja tölkeistä tehty kuplavolkkari tuomisiksi.

  VastaaPoista
 5. Hienoja tavaroita. Pidän tuosta Frida Kahlo -korusta ja verhosta. Minun yksi suosikkikoruni on Etelä-Afrikasta tuliaiseksi saamani rannekoru, joka on tehty hakaneuloista. Se on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 6. Mahtavia matkamuistoja. heràttàà ajattelemaan. Minàkin tykkààn tuosta Frida Kahlo -kaulakorusta.

  VastaaPoista
 7. Frida Kahlo-koru on mahtavan hieno.

  Minäkin olen joskus pyöritellyt tuollaisia sanomalehtihelmiä. Kädet tahmeina. Mitään valmista en niistä ole kyllä saanut aikaan. Jälleen yksi todistus siitä, että se tekeminen on niin paljon paljon kivempaa kuin valmiiksi saaminen :D

  VastaaPoista
 8. Kirjailijatar: Frida tuntuu olevan kaikkien suosikki minne menenkin! Aloin heti pohtia miten hakaneulat on punottu yhteen.

  Lissu: Ostin hyvällä omalla tunnolla ajatellen, että näin tuen parhaiten ja ilman monia välikäsiä paikallista käsityötä.

  Jonna: Voin kuvitela että varsin tahmeaa. luulen että mu kärsivällisyys ei riitä, Olen niitä joiden pitää pestä tahmaa kokoajan käsistä pois.

  VastaaPoista
 9. Oijoi! Olen lukenut oikein ajatuksen kanssa näitä postauksiasi Etelä-Afrikan reissulta. On ollut varmasti hyvin rikastuttava reissu - paljon olette nähneet.

  Yhdellä ystävälläni on tuollainen sanomalehdistä tehty kaulakoru, jota olen aina kovasti ihaillut. Uskomattoman kaunista voi saada jostain, mikä menee roskiin.

  Mitä kaikkea ihmiset tuolla keksivätkään kierrätystavaroista valmistaa!

  VastaaPoista
 10. Wau, hienoja ovat!
  Mielenkiintoinen matka teillä ja makeita postauksia.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.