keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Teneriffa
Täälä on rikottu ennakkoluuloja ja saatu se paha maku suusta pois, joka tuli pari vuotta sitten Cran Canarian uskomattoman hirveessä "häkkikanalassa". Muistaakseni sen paikan nimi oli Puerto Rico.

Nyt tiedän minne ihaniin pieniin kyliin suunnata, kun tarvitaan pikaratkaisu ja äkkilähtö kesään kesken talven. Tempastaan vaan halvimmat lennot ja otetaan auto vuokralle.

9 kommenttia:

 1. Sinänsä viehättävää kuulla tuostakin paikasta, mutta mielen pohjalla kaikertaa pieni kysymys: entäs
  jalanjälki, pitäisikö sitäkin muistaa?

  Ystävällisesti yhtä kaikki
  Himmi

  VastaaPoista
 2. Voi miten hauskalta näyttää nuo mehitähdet katolla.
  Toivottavasti matka oli oikein rentouttava ja lämmin!

  VastaaPoista
 3. Just noin!

  Meillä reilun parin viikon päästä lomaillaan samalla konseptilla Espanjassa; halvat lennot, vuokra-auto, ei aikatauluja ja majoitus vanhempieni luona - toimii!

  Kivoja kuvia ;))

  VastaaPoista
 4. Appivanhemmat pyörii aina Tenerihvalla, enkä enää yhtään ihmettele. Niiden harvat valokuvat ei oo ollu mitään tällaista!

  VastaaPoista
 5. Just noin: kauas varsinaisista turistirysistà etsimààn mahdollisimman aitoa ja alkuperàistà.

  VastaaPoista
 6. Himmi: se on totta, vuoden sisään on tullut lennettyä jo kahdesti ja toinen vielä kaukomaille. hyihyihyi.

  Maija: täälä yhä rentoutumassa. Paikalliset kulkee saapikkaissa ja takit päällä minä hihattomassa heti kun vain lämmittää.

  Marielisa: No sitten vaan auto alle ja pieniin kyläpahaisiin paikallisiin tapaspaikkoihin ja merenrantojen kalastajakyliin.

  Teneriffalla voi pyuöriä kymmeniä kertoja löytämättä juuri muuta kuin ahtaita turistibungalovikyliä. Anna vinkiksi heille La Orotava!

  Lissu: Paikallisesta ystävästä on siinä apua!

  VastaaPoista
 7. Teneriffa ja co on toipumassa turisti-krapulasta, sellaisen kuvan minäkin olen saanut! Ehdotonta plussaa juuri tuo läheisyys. Sun loma vaikutti juuri täydellisen rentouttavalta.

  VastaaPoista
 8. Martta: juu, kuusi tuntia lennossa, mutta kummasti sitä koko päivä silti hulahtaa poukkoillessa matkalla kentälle, kentällä, matkalla kentältä kohteeseen...

  Mutta niin, olen jo monta vuotta kuullut, että Kanarian matkan voi tehdä toisella tapaa, kuin silloin 80-luvulla...tai sitten juuri niin, turvallisesti bussikuljetutuksin ja oppaiden ohjauksella.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.