keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Tulppa aukesi!Viime postauksessa tuli ehkä selitys talviseen tyhjäkäytiin.

Minulla oli blogitusblokki koko alkuraskauden ajan: Kun en voinut kirjoittaa siitä mitä päällimmäisenä oli mielessä, ajatus ihan salpaantui. On ollut vähän sellainen olo, kuin postailisin joutavanpäiväisiä ja tekisin tikusta asiaa, kun en ole kirjoittanut siitä, mikä mielessä on ollut päällimmäisenä. Minusta ei ole salailemaan ja kerroinkin lähimmilleni raskausuutiset jo varhain. Ultran jälkeen Mieskin jo lakkasi vaalimasta salaisuutta.

Muitakin tulppia on ollut.

Luovuustulppa. Tuunausnurkkani on peittynyt Wc-remontin alle, isot kipsilevyt makaavat materiaalihyllyäni vasten painavina. Työpöytä on peittynyt remonttitarvikkeisiin. En pääse käsiksi mihinkään ja sotku senkun paisuu, kun kaiken laskee käsistään siihen mihin sattuu ylettymään. Tuosta huoneesta, joka nyt on yhdistetty vieras- ja askarointihuone on tuleva vauvan huone. Perästä kuuluu.

Energiatulppa Pahintulppa tässä arjessa on kuitenkin ollut väsymyt. Sille on vaan pitänyt antaa periksi ja hyväksyä se, että työpäivän jälkeen hyvä kun sai koiran ulkoilutettua ja siinä välissä piti jo kiiresti syödä, ettei kipannut, niin peti kutsui. Raskaus + kaamos veti aikalailla mehut pois vuoden vaihteessa. Nyt on ihana huomata, miten virtaa alkaa taas riittämään!

PS. Kaivoin onnensirkkani arkistosta.

15 kommenttia:

 1. No empä ihmettele, jos on vähän pukannut tulppaa isojen asioiden ja salaisuuksien edessä! Onnea vielä!

  Maisa

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kevättä sinulle, oikein paljon onnea ja iloa, aivan ihanaa!!!

  VastaaPoista
 3. Lämpöiset onnittelut teille!! Täällä eräs toinen vastaavanlaisissa fiiliksissä ollut..

  Toivoopi toinen odottaja - hyvin isomahainen jo, 30:lla viikolla. Voimia, iloja, energiaa ja paljon positiivista siulle ja pikkuiselle masuun!

  VastaaPoista
 4. Onnea minultakin ja tsemppiä raskauteen!!!

  VastaaPoista
 5. Himalainen, kiitos!

  Anni: Hauskaa, käynkin kurkkimassa kuulumisesi hetinmiten! Onnea sinullekin, toinenkin ultra on sitten jo ohi, vai?

  Kiitos Vekarus ja Pia!

  VastaaPoista
 6. Onnea hurjasti tulevasta perheenlisäyksestä. Innolla odottelen kanssa postauksia vauvan tuloon valmistautuen :)

  VastaaPoista
 7. Voi, oikein paljon onnea!!! :)
  Eipä ihme jos ei oikein ole kirjoitus tuulella ollut.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa odotusta sinulle! Näinhän tämä elämä menee, välillä toiset asiat päällimmäisinä ja välillä on toisten vuoro olla tärkeämpiä. :)

  VastaaPoista
 9. Voi että, onnea valtavasti!! Oikeassa olet, jännittävä matka alkaa, ja se ei lopu enää koskaan. Itse olen saanut siitä matkasta elämälleni tarkoituksen, muutaman muun tärkeän lisäksi = )

  VastaaPoista
 10. Mielenkiinnolla odotan, mitä kivaa keksiä vauvan huoneeseen! Ei varmaan ihan "perusratkaisuja". Kiva kiva!

  VastaaPoista
 11. Wau, hieno uutinen! Kaikkea hyvää toivotan :)

  VastaaPoista
 12. Minulla on molempia poikia odottaessa ollut alkuraskaus hirmuisen väsymyksen siivittämää - nukutti niin vietävästi.

  VastaaPoista
 13. Saman ongelman olen huomannut minäkin. On jokin suuri asia, joka painaa mieltä tai jännittää tai pohdituttaa muuten vain, jota ei kuitenkaan koko maailmalle halua kuuluttaa, niin menee bloggauksen kanssa helposti jumiin. Olenkin joskus miettinyt ihan yksityisen ja todella salaisen blogin perustamista. Mutta minun sähellystaidoilla todennäköisesti kirjoittaisin siihen salaiseen tarkoittamani jutun julkiseen blogiin...

  Hih, sun virkatut eläimet tulevat syksyllä hyvään käyttöön! Ihanaa.

  Mutta mikä tuo sirkka on??? Näyttää ihan mun heiniksiltä! Tosin juuri nyt ei ole ainuttakaan, koska viimeisimmän päästin luontoon. Teki niin pahaa, sillä se oli vaikeasti liikuntavammainen (tipahteli häkissään) ja säälittävän pahaääninen.

  VastaaPoista
 14. EzziK: Sitä saat mitä tilaat, eikai siltä voi välttyä ;)

  Thilda: tai pikemminkin on tehnyt mieli kirjoittaa, mutta vain siitä mikä mielessä, ja sitten on ollut teennäisen maku kaikessa muussa. Onneksi nyt jo saa.

  Kiitos Miia: ja juu se on tervettäkin.

  Kotivalo: ilahdutti kuulla tuo "muutaman muun lisäksikin" On hyvä tiedostaa, että maailmassa yhä muutakin mielenkiintoista ja ihanaa.

  Nonna: Saapi nähdä, tässä juuri eilen seistiin useampaan kertaan tuijottamassa tuota lastenhuonetta ja tuli lukuisia "entäpä jos" -alkuisia lauseita molemmilta.

  Kiitos Omenaminttu!

  Minttumaari: joo sitä väsymystä on vaikee kuvailla ennenkuin kokeesen, vaikka kaverit oli kertoneet.

  Vilijonkka: Sitä minäkin miettinyt ja jotain murheenpurku ja agressiohuuto blogeja kanssa! Että ihan anonmyyminä voisi tuulettaa.

  Virkkuueläimet pääsevät kuolattavaksi. Tulenkohan mustasukkaiseksi?

  Sirkka sirkutteli meidän kuistilla viime kesänä. En tiennyt niin isoja suomessa olevan. Ja nyt muistan, että näin eilen unta eläinkaupasta jossa kaikki lajit sai olla vapaana. Ostin just jotain ötököitä ja Koalan.

  Onneksi koalia ei myydä, sillä en voisi vastustaa. Pingviinikin olis kiva. Haha!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.