maanantai 7. marraskuuta 2011

Takaisin ruotuun


Pääsi vähän lipsahtamaan ruokapuoli hunniggolle. Tummaa suklaata meni kuukaudessa jotakuinkin samanlainen satsi kuin koko tähän astisessa elämässäni. Ja maistuivat ne muutkin herkut. Oli laitettava stoppi, kun lipsuin kohtuudesta ilta toisensa jälkeen.

Rupesin taas vanhalle hyvälle hiivaton, sokeriton, viinaton, -dieetille. No viinaksia ei ole kulunut muutenkaan, mutta hiilarin tarve tuntuu olevan loputon, kun päivät pimenee... No kahvia sentään on saatava, hulluuksiin ei ruveta!

Nauratti omat dieetit kun näin lähikaupasta lounasaikaan poistuvia työmiehiä. Niillä oli lounaaksi mitä kullakin. Eräälläkin kainalossa olut ja kokonainen viineripitko. Buahhahhah!

10 kommenttia:

  1. Olisipa melkoista syödä lounaaksi pitko! :D
    Hiilariton loppuvuosi tekisi kyllä hyvää itsellekin!

    VastaaPoista
  2. Täällä kans karppaillaan, välillä lipsuen kyllä :( Pimeys ja väsymys houkuttaa herkkujen pariin...

    VastaaPoista
  3. Heips! Täytyy kysyä mitä tuo kuvan leipä on? Näyttää niin hyvältä :D

    Jenni

    VastaaPoista
  4. Mulla meni myös imetysaikana vähän överiks suklaansyönti. Ihmettelin, miksi vauvalla nastaista ihottumaa, mutta syy löytyi ihan äidin ruokavaliosta. Mitä lie hormonaalista! = ) Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Olen jokaisen lapsen imetyksen ajan syönyt suklaata kuin leipää. Onneksi himo on loppunut kun imetys on loppunut. Ilmeisesti kroppa on tarvinnut energiansa ja sitä mitä olen sille tarjonnut ;-)

    t: kohta 5n äiti

    VastaaPoista
  6. Marjohei: mutta ei pysty...joulu tulee!

    Janica: ihanko 100% karppaaja? Karppauksessa paljon hyvää, mutta myös arveluttaa...

    Jenni: tavallista maissi tai vehnätortilloa -sitä saa myös hiivattomana! (taitan ja lämmitän leivänpaahtimessa)

    Kotivalo: joo, mäaloin nimenomaan vähän huolestua, että pikkuinen saa suklaaöverit, sekun on aika stydiä tavaraa joku sanoi jopa piristeeksi.

    Ihanaa viikkoa sinnekin!

    kohta 5n äiti: mäkin luulen että tämä liittyy imetykseen ja loputtomaan energian tarpeeseeni.

    VastaaPoista
  7. Syksyn tullen alkaa ihan samat oireet täälläkin. Karkkihylly houkuttelee enemmän kuin ennen...Taidan ottaa kanssa itseäni niskasta kiinni, vaikka leivästä en luovukaan. Kun saisi edes tuon sokerimäärän kuriin.
    Tiina

    VastaaPoista
  8. Itsellä pikkuinen vielä massussa ja täällä myös päästy vähän lipsahtamaan terveellisestä ruokavaliosta. Tai ruoka edelleen sitä terveellistä höystettynä herkuilla. Kai tää pimeyskin tekee tehtävänsä. Nyt ryhtiliike paikallaan. :)

    -Laku-

    VastaaPoista
  9. Naurattaa, kun kuvittelen sitä duunarimiestä vetämässä pitkoa sisuksiin. Minäkin olen ollut muutaman viikon huningolla, kun on väsynyt ja kiireinen ei muka ehdi miettiä syömisiään ja syö kaikkea helppoa ja nopeaa ja ja...tekosyy tietty ja kehä on valmis.

    VastaaPoista
  10. herkullinen kuva! Myös minä koitan katsoa mitä suuhuni laitan. Pala tummaa kun menee yleensä poikineen...pienin askelin, itse en pysty mihinkään totaalisiiin juttuihin mitä ruokaan tulee, kun se vaan on niin hyvää. Mutta sokerinmäärä olisi hyvä saada arkikäytössä minimiin, ja olisi kiva kun osaisi nauttia sillointällöin vaikka mimmoista herkkua ja taas palata järkevään syömiseen.
    Mukavia marraskuisia päiviä vauvelin kanssa sinne teille, hän on niin tosi söpö :)

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.