maanantai 17. maaliskuuta 2014

Oikein-nurin
Pääsin sen verran vielä liikkeelle ja lankaostoksille muutama viikko sitten, että pääsin jatkamaan vauvalle tekeillä olevaa torkkupeittoa. Oli muuten kumma myyjä siellä Novitan Kampinrinteen myymälässä. Pyysin kauniisti päästä vessaan, eikä onnistunut. Ei ollut tainnut olla koskaan raskaana ja ymmärtää, että loppuvaiheessa pelkkä jatkuva pissähätä muodostuu niin suureksi ongelmaksi, että niinkin tärkeiden asioiden kin lankaostoksien tekeminen saattaa jäädä.

Onneksi nuiva myyjä unohtui, kun nurkantakaa löytyi kuin johdatuksena sushipaikka, jossa pääsi sekä vessaan, että sai ah niin ihanan vegesushiannoksen. Mistäs se muuten johtuu, että sushinhimo alkaa samaan aikaan, kun tikuttaa kaksi punaista viivaa? Nytkin on huutava sushinälkä.

Minulta luonnistuu lähinnä oikea ja nurja, joten jätin hienostelut sikseen ja päätin vain tehdä sellaista pintaa joka on molemmin puolin sama, ettei peittoon synny lainkaan oikeaa ja nurjaa puolta. Hyvät kuviot näyttää syntyvät näinkin vähäisin taidoin. Kevät aurinko paistelee ihanasti keinutuoliin. Viisi isoa neliötä on jo neulottu. Yksi hyvä kuvio pitää vielä keksiä ja avot! Virkattu reunus luulisin.

3 kommenttia:

 1. Oi, ihania värejä ja pintoja!! Upea peitto tulossa! :-)

  Vessahommeliin pakko puolustaa myyjää (vaikka raskaanakin olen ollut ja ymmärrän tunteesi), että esim. omalla työpaikallani myymälässä meillä ei ole MISSÄÄN TAPAUKSESSA lupaa päästää henkilökunnan sosiaalitiloihin KETÄÄN ulkopuolista... saan itsekin myös muutaman ilkeän kommentin (jotka kyllä ymmärrän), mutta en silti voi päästää, jos vaakakupissa on varoitukset ja oma työpaikka... :-/ tuli vaan mieleeni.

  Ihanaa odotusta!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on! ...voi kai sen sitten selittää sille asiakkaalle asiaa pehmentääkseen. Mä oon tälläisissä asioissa täys humanisti ja siten sääntörikkuri. (Terkkuja vaan työnantajalle!) eli jos olisin liikkeessä yksin kuten hän, niin ohjaisin kyllä hätää kärsivän lapsen ja odottajankin vessaan.

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.