lauantai 6. elokuuta 2011

Brumm, brummmmmmm


Portilla hän ken on porukassa eniten innostunut autoista.

Hups, viikko vierähti taas! Loppusuoralla mennään ja lastenhuone lähes valmis, siitä kohta lisää, mutta ensin tämä uutinen, joka lopetti yhdensortin kiireet. Kiinnostuksemme autoja kohtaan on minimaallista, mutta iloitaan  ihan jo siksi, että ärsyttävä autokauppojen koluaminen ja netissä roikkuminen on ohi.

Kevään ja kesän jatkuneen sitkeän haeskelun tuloksena meillä on uusi auto! Käytetty farmari kimppa-autona toisen pariskunnan kanssa. Meillä on ollut toimiva autokimppa jo useita vuosia ja toivomme järjestelyn toimivan jatkossakin. Siinä missä jälkikasvun ilmaantuminen molempin perheisiin vähän lisää tarvetta autoilulle, tulee asumisjärjestely vastaan: tämä toinen perhe muuttaa ihan naapuriimme!

Vanha hyvin palvellut pikkuClio alkoi tulla pieneksi kaikin tavoin nyt kun heillä on jo jälkikasvua ja meille tulossa. Alkoi olla tilakamppailua takapenkille asetetun lapsen turvaistuimen ja minun kasvavan vatsani välillä. On rattaita, vaunuja, turvaistuimia, koiria ja vaippakasseja joka lähtöön.

5 kommenttia:

 1. Onneks olkoon. Tulette varmasti oleen tyytyväisiä ostokseen ainakin tilan puolesta. Jahka kerkeette tottumaan tuohon mukavuuteen niin kerro minulle kuinka joskus koko perhe saatiin mahtumaan fiat 128:n

  VastaaPoista
 2. Vai oliko se fiat 127. No kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Janne: oliks meilläkin sellainen jossain vaiheessa? Jotain fiiateita oli, mut se oli vissiin ennen suakin? JA entäs se rämä skoda jossa ei ollut eden turvavöitä ja ovi aukes kerran vauhdissa! ME lapset kieputtiin siellä takana valtoimenaan. Vauvatkin laitettiin vaan kantokopassa sinne takapenkille. Sellaista oli se aika, nyt on turvakaukalot.

  VastaaPoista
 4. hienoa että on tuollainen yhteiskäytössä oleva auto!! meillekin kotiutuu huomenna jonkin sortin uusi auto, saas nähä mitä tuli kun emäntä teki kaupat. :)

  VastaaPoista
 5. Myyrä: (sinullapa muuten mukava blogi, kävin kurkkimassa)

  Hienoa että uskalsit auto-ostoksille ominpäin. Paljonhan voi ottaa selvää ja jos tietää mitä tahtoo ja tarvitsee, niin auttaahan se, mutta mulla on sellainen olo, että se on loppukädessä tuuripeliä, tuleeko siltä maanantaikappale vai hyvä menopeli.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.