maanantai 8. elokuuta 2011

Onko tänään maanantai?Kaksi lomalaista, minä jo kauan sekaisin päivistä, mies muuten vain sekaisin, mutta kenties toipumaan päin, kun edessä vielä viisi viikkoa lomaa. Ajoitti lomansa tänne H-hetken tietämille, joten työvuoden pitkittyessä ja rempontin viedessä kaikki illat hän ajeli jo höyryillä viimeiset metrit. Muuttui varsin harvasanaiseksi ja unohti niidenkin lauseiden loput, jotka sai aloitettua. Minä välillä pohdin, että tarttuuko raskausdementia, kun koitin arvailla hänen lauseitaan loppuun. Hän joka yleensä on skarppina (minä olen se hajamielinen, jonka mutteripannut unohtuu levylle) kaivelee nyt ruokakaupassa kassan jälkeen autonavainta, ihmettelee mihin on sen hukannut. Huomaa sitten parkkipaikalla, että siellä ne on ratissa ja autokin käynnissä...

***

Meille tulee eka kunnon marjasato tänä vuonna! Vähän kerrallaan poimin sen talteen. Värisokeaa miestä on turha lähettää marjapuskaan, hän askartelee autotallissa. Kävin äsken kysymässä, onko tämä nyt jo laskettavissa "vapaa-ajaksi", vai vieläkö on suorittamisen maku suussa. Vapaa-ajaksi jo katsoi. Huh!

5 kommenttia:

 1. Et oo siekään kai ihan laakereillasi levännyt, kun on maalia sormissa. :)

  Kadehdin marjasatoasi. Mie sain poimia ystävän pihasta kaksi mehumaijallista herukoita ja olin siitä onnellinen.

  Odottelen kovasti omenasatoa, koska viime syksyisistä soseista sulateltiin juuri viimeinen rasia iltapuurolle.

  Onnellista loppuodotusta!

  VastaaPoista
 2. Tytti: sitä voi tehdä ihmeen paljon, jos vain järjestää vaikka maalattavat tuohon käsivarren päähän ja välillä istuu.

  Meidän omenasadolle kävi hullusti, odottelen mionäkin liikeneekö jolta kkulta ylimääräistä, että saisin lisäaineetonta ja sokeritonta sosetta lapselle keittää. Mehuiksi asti ei meidän marjoista vielä riitä, mutta syömämarjoja, kiisseleitä ja vähän hilloa <3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tutulta tuo, ettei tiedä missä päivässä mennään... Mulle selvis just eilen, että olin kutsunut ihmisiä meille meandi-kutsuille KUUKAUTTA liian aikaisin :D Ja mulla ei ole tälle aivottomuudelle muuta selitystä, kuin loma ja laiskottelu!

  Meillekin tulee ihan hirveesti marjoja, lähinnä mustia. Mutta en varmaan tänä(kään) vuonna ehdi kerätä kuin murto-osan (pensaita on seitsemän...), kun terassityömaa vie kaiken lapsilta liikenevän ajan.

  Mukavia elokuun päiviä, ja tervetuloa kyläilemään uudistuneessa Romurallissa!

  VastaaPoista
 4. Oi kun sulla on jo jännät ajat! Lähtö voi tulla milloin vain. Tsemppiä, tsemppiä täältä toivottelen. Itse olen sen lähdön neljä kertaa kokenut ja vika raskaudet jo positiivisesti jännäsin, miten ja milloin lähtö tulee!

  VastaaPoista
 5. Anna: Meandi-kutsut? mitäs ihmettä ne on?

  Oikeastaan ihan terve ilmiö, että edes lomaaikaan putoo vähän kellon ja kalenterin juoksusta!

  Voi, sinun pitää vinkata jollekulle marjattomalle, että saa tlla keräämään pensaistasi tähteet!

  Nonna: neljä kertaa tekee jo ammattilaisen! Vaikka kaikki raskaudet ja synnytykset voikin olla ihan oman laisiaan.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.