tiistai 13. marraskuuta 2012

7 asiaa minusta ja tunnustus......josta luikertelen taas kerran!

-En ole vastannut tätä ennen kuin yhteen haasteeseen, enkä koskaan julkaissut tunnustusta blogissani. (jälkimmäiseen en kyllä pysty nytkään)

- Minun mielestäni lenkkarit ja lippalakki kuuluvat vain lenkille ja pihatöihin.

-Nautiskelen kaksi kahvia päivässä. Keitän mieluiten kahvini itse pienellä mutteripannullani. Kahvin keitto on osa rituaalia, jolla suon itselleni erikoishetken.(liian usein juon kahvin kuitenkin juosten)

-Kotitöistä vastenmielisin on tiskivuoren kanssa kamppailu. Kun perussiivous on hoidettu alta pois, voisin sitten käyttää loputtomasti aika ja tarmoa hienosäätöön.

-Hassuttelen paljon. Kun kukaan ei näe, teen lapsen kanssa hurjia naamoja, puhumme kiinaa ja ranskaa. Olen onnekas koska lapsen lisäksi mies jaksaa nauraa jutuilleni.

-Harjoittelen läsnäoloa.

- Syyllistyn helposti, koska toivon, että kaikilla olisi hyvä olla. Minun on vaikea suhtautua oman ja muiden etujen ristiin menemiseen.


En myöskään pysty laittamaan tunnustuslärpäkkeitä eteenpäin, mutta kerron viisi blogia, jotka ovat ilahduttaneet minua kauan:

Piilomaja ja hänen terävä päänsä ja kynänsä
Via kadehdittavan tunnelmaisine arkikuvineen
Puhti joka on niin touhukas ja kiltti
Auringonkerääjä (entinen Nurjat) ja hänen suloinen arkensa johon on helppo samaistua
Vilijonkan tyttäret, joiden mukana olen matkannut kaukana maailmalla, mutta lähellä kuvien kautta


4 kommenttia:

 1. Hih, olin pikkuisen kurillinen kun laitoin tämän sinulle vaikka tiesin asenteesi, oli vaan ihan pakko kokeilla ;) Ja hyvin luikertelit, selvästi pehmenemistä tapahtunut! Kivat vastaukset. Ja kaikki nuo sinua ilahduttaneet blogit ovat minulle uusia tuttavuuksia, joten kiitos vinkistäsi.

  VastaaPoista
 2. Joo, ihan pehmoksi rupesin.

  Oho, oonpas yllättynyt, että kaikki uusia tuttavuuksia. Olen näistä (ja muista suosikkiblogeistani) jopa vähän mustasukkainen, joten tämä oli T O D E L L A suuri myönnytys minulta!

  VastaaPoista
 3. Heih, kiitän isolla kädellä tuollaisesta tunnustuksesta! Tuntuu että pääni ja sen myötä kynäni on tylstynyt töihin mentyäni ja se riepoo joskus. Pyrin terottumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, teroitetaan päätä ja kynsiä!

   Poden samaa tunnetta omasta blogistani, mutta päinvastaisesta syystä. Omaa päätäni pehmentää kotielämä. Olen päättänyt pitää sitä vaiheena.   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.