keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Se todellinen eroOn paljon spekulaatiota siitä, mikä tekee miehistä miehiä ja naisista naisia.  Jotkut uskoo siihen kromosomijuttuun. Ainoa tosi mittari sukupuolieroillehan on kuitenkin tyynyt. Sisustustyynyt. "Tyynykuntyyny" toteaa mies jo tässävaiheessa. Jos olet nainen tiedät termin. Näin tahdotaan kai selventää sitä onko lepäileekö tyyny sohvalla, vai pääsi sen päällä.

No, nainen voi ostaa loputtomasti tyynyjä, mitä mies ei voi parhaalla tahdollakaan ymmärtää. ("Taasko lisää tyynyjä? Mihin aiot nuo laittaa?") Nainen haluaa ympärilleen tyynyjä, joista muokata mukava pesäkolo, johon käpertyä vaikka lukemaan. Tosiasiassahan kun on löytänyt mukavan asennon, huomaa että on pissahätä tai jano ja joutuu pomppaamaan pystyyn ja kohta on taas aikaaviepä asettautuminen edessä.

Miehen mielestä taas sohvalle ei mahdu istumaan, kun se on täynnä tyynyjä. Mies ei myöskään todellakaan hanki monenlaisia tyynynpäällisiä sohvan tyynyille ja sohvatyynyiksi riittää ne jotka sohvan mukana kaupasta kotiin tuli. Ja jos ei tullut niin hyvä.

Siinä siis ero yksinkertaisesti. Loppu.

PS. Minä himoitsen nyt kuvan tyynyä. Ja ihan tarpeeseen tottakai.

17 kommenttia:

 1. Just näin. Ja sitten mies vielä katsoo pitkään, kun sanon: " Et kai sinä hyvä mies ole sitä tyynyä ottanut pääsi alle..."
  Topukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvalla, vai sängyssä?

   Niin tosiaan, joillekinhan ne koristetynyt nousevat sellaiseen tabuasemaan, että niitä ei saa edes sohvalla nyhtää päänsä alle. Meillä ei niin fiiniä ole, mutta voin kyllä poikkeustapauksessa ymmärtää senkin!

   Poista
 2. Mulle tulee aina mieleen sisustustyynyistä (ja miehistä) puhuttaessa tämä Huonosti käyttäytyvien miesten jakso , jossa Gary ja Tony kutsuvat tyynyjä roskiksi. Niistä tehdään näppärät päähineet, kun niitä on sohvalla liikaa, ettei sekaan mahdu =)

  http://tinyurl.com/czfc3zv

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain siihen malliin! Ja mulle tulee mieleen eräs ylihuolehtiva perheenäiti joka teippasi lapsen peppuun tyynyn kun tämä luisteli.

   Poista
 3. Heh, kyllä meillä mies valittaa jos sohvalla on vain yksi tyyny, kun "joku" on haalinut ne kaikki muut itselleen toiselle sohvalle. :) Paitsi että enää ei ole sitä ongelmaa, kun kahdella sohvalla on yhteensä jo yli kaksikymmentä tyynyä... Mutta siis jotkut miehet tykkäävät tyynyistä!

  VastaaPoista
 4. Jotenkin tuntuu, että väitteessäsi piilee totuuden siemen..:D

  VastaaPoista
 5. Ihan tuttua meilläkin. Ja tuo kuvan tyyny on älyttömän ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SUN pitää muuten nyt heti, mennä Lielahden lankamaailmaan! Sen lisäksi että siellä on aivan ihana puputyyny, jota himoitsin tyttärelle, vihkiäkseni hänet tähän tyynyshowhun, siellä on kissatyyny sinua varten. 19 euroa, sellainen pitkä pötkylä jossa koko rivi kissoja. Ajattelian heti Pirkkoa!

   Poista
 6. http://www.youtube.com/watch?v=uVvcD4Czx4Y
  Ei muuta lisättävää...

  VastaaPoista
 7. No nyt olet asian ytimessä! Tää on aiankin meillä ja tuttavapiirissä niin totta! Minun mieheni tietää tyynyille vain yhden käyttötarkoituksen. Siihen laitetaan pää, kun nukutaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla muuten on nukkuessakin kolme tyynyä ja välillä tuntuu itsestäkin, ettei sekaan mahdu, vaikka sänkyä on 180 cm leveydeltä...

   Poista
 8. Allekirjoitan aivan täysin! Ja aivan ihastuttava tyyny!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tosiaan kiepaan noukkimaan sen tänään kotimatkalla...

   Poista
 9. On ollut hässäkkää ja blogin seuraaminen jäänyt vähemmälle, mutta tähän on silti pakko kommentoida nyt vielä vähän myöhässäkin. Tyynyhamsteri asuu meilläkin ja talon miesväki osaa jo suhtautua asiaan mukavan rennosti. Onneksi puolellani on karvainen koiraneiti, joka pitää myös tyynyistä. :)T.Raija

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.