tiistai 6. marraskuuta 2012

Etten sanoisi aikaansaapa
Ehdin päästää eläimellisen huudon, mutta kännykkä oli jo pöntössä. Nostelin kauan palvelleen luurin osissa kuivamaan ja tunsin hetken alastomuutta.  Olisin toki informoinut tuttavapiiriäni sosiaalisen median kautta, että olen puhelimitse tavoittamattomissa, mutta ennenkuin ehdin reagoida, yleiskaukosäädin seurasi perässä. (Emmekö me todellakaan opi sulkemaan vessan ovea?) 

Ai, että mitenkä yleiskaukosäädin liittyy nettiyhteyteen. No, paremman puutteessa (ja pitkittyneenä hätäratkaisuna)  läppärimme on tätä nykyä liitetty TV:n näyttöön. Samainen viaton riiviö halkaisi Kaapoa katsellessaan läppärin näytön.

* * * 

Luin taannoin, että lapsen ensimmäinen vuosi maksaa noin 5000 euroa. Ihmettelin, mitä siihen on laskettu. Tässä nyt mennään jo toisella vuodella, mutta ilmeisesti luku pitää sisällään myös pönttöön pudotetun ja särjetyn elekroniikan?

6 kommenttia:

 1. eihän noin suloinen voi oikeasti olla tuollainen riiviö, eihän? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekevälle sattuu ymmärryksen puutteessa. Ei sitä voi olla kuin hetken vihainen, jos sitäkään. Toinen kun näyttää vain tehneen empirisen kokeen.

   Poista
 2. Pienet suloiset kehittyvät niin nopeasti, etteivät vanhemmat ehdi tajuta. Minä toivon jo lapsenlasta tänne touhuamaan. Siksi kysyisin: Miten Suloinen sai läppärin näytön rikki? Hän näyttää hyvin onnellisen terhakkaalta.

  PS. Olen toistaiseksi yrittänyt varoa Sulo-kissaani pääsemästä kynsineen koneen lähelle.

  PirjoR

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooooh, tyhmyyksissäni laskin sen lattialle. teippasin tarjottimen näppäimistön päälle ja luulin olevani ovela. (näin hän ei saisi koukkusormillaan vedetyksia kirjaisimia irti, kuten hän jo kerran teki. Sain korjattua kuitenkin)

   Mutta hämpä astui näytön päälle ja se halkesi säröille. Tapasin hänet siitä seisomasta, kun palasin seinän takaa kahvinkeitosta.

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.