keskiviikko 8. toukokuuta 2013

HehkuaHäiden varjolla voi myös ihanasti törsätä itseensä. Tottahan morsiammella pitää olla hehkuva iho, kutrit kunnossa ja kädet joita kehtaa esitellä, kun se sormuskin kerää katseita.

No minussa riittääkin työsarkaa ammattilaisille, sillä useimmiten näytän itse saksia kuntalolle, suttaan markettivärin kanssa kylppärissä, ja myönnettäköön, että tuo lapsekas tapa käyttää manikyyriin hampaita seurasi minua pitkälle nuoruuteen...

No nyt on eri ääni kellossa.  Kampaajan kanssa on haettu sopivaa sävyä hiuksille. Kynnet kävin laitatuttamassa viimeviikolla ja perjantaina pyöräilin kasvot hehkuen kosmetologilta. Timanttihiontaa, valohoitoa ja naamioita. Eikä siinä kärsimättäkään selvitty -kämmenet tuskasta hikoillen kiemurtelin komedoraudan käsittelyssä. Mutta tyytyväisenä lähdin kalliit putelit kassissa keikkuen. Häät - mikä ihana tekosyy!

Mutta arvatkaapa mikä minun poskeni saa parhaiten hehkumaan? Nämä ihanat aurinkopäivät puutarhassa. Saapi nähdä kauanko nämä kynnet, vaikkakin lyhyet, tuolla puutarhassa tonkimista kestävät!
9 kommenttia:

 1. Ihanaa! Paljon onnea morsiammelle ja antoista valmistautumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on aikaa, tahtoisin kurkistaa tulevaan, kuinka paniikissa sitä juostaan vikat viikot!

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta, toivottavasti minäkin pääsisin tässä joskus hää tunnelmiin, hih! No ilmeisesti ensi vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti! Vai että sellaista on ilmassa. Kuule pitkään sain minäkin odottaa ja meinasinkin jo lyödä hanskat tiskiin! :)

   Poista
 3. Jihii, kuulostaa kivalta:) Kokemuksesta voin kertoa, että geelikynnet kestää puutarhan, mosaiikkityöt ja betonin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erinomaista käyttöjäpalutetta siis, No nyt jo huomaan, että omat kynnet kasvaa, eli eivät siis kulu nopeampaa kärjestä kuin tyvestä kasvavat!

   Poista
 4. Niin mukavan oloinen blogi!!♥
  Ja lämpöiset onnittelut morsiamelle!!♥
  Tulen kyläilemään uudstaan...:)

  Marikki

  VastaaPoista
 5. Kiitos Marikki, kannustavaa kuulla! Ja kiitos toivotuksistakin, tervetuloa uudelleen!

  VastaaPoista
 6. Itsellenihän riitti tekosyyksi myöskin häät-- joissa olin vain vieraana. :) Toivottavasti laki sallii omatkin häät lähitulevaisuudessa, muuten täytyy varmaan karata Ruotsiin.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.