maanantai 6. toukokuuta 2013

ToukotöitäIhana aurinkoinen puhtiviikonloppu takana ja tänään vielä maanantaivapaa. Paljon taas saatiin hommia etenemään sekä ulkona että sisällä. Kyyninen sivuääni tosin piipittää vieressä, että ei riittävästi. No sille ei mikään riitä. Koitan oppia pois tästä luterilaisesta suo,kuokka ja Jussi aamusta iltaan -tyyppisestä ajattelusta.

Routa oli tapansamukaan taas tehnyt tuhojaan kivetyksissä . Tänä keväänä korjasin kivireunuksen ja Mies kankesi vielä suurimman kiven päälle painoksi. Mies sai myös nurmikon kalkituksi ja molempien pyörät huollettua. Minäkin sain  lastenistin takapyörän päälle. 

Yhdessä keräiltiin risut kasalle; Naapurustossa yhdistettiin voimamme ja tilattiin risulava, johon saadaan se tolkuton määrä risua, jota pihapiirimme tuottaa joka kevät. Tänä vuonna lisälastina on vielä valtava tuija jonka kaadoin uuden patiosuunnitelmani tieltä. Kaikki on vielä vähän rujoa, joten ei nyt vielä kuvia siitä.

Eilen tuli telkkarista se Veijarit -elokuva, jossa meidän taloa käytettiin Annan ja Ässän kotina. Jumiuduin tietty sitä katsomaan. Kesällä puutarhassa kuvatut kohtaukset olivat ihan uskomattoman vihreitä. Tähän aikaan keväästä sitä on vielä vaikea mieltää, millainen viidakko kohta ympäröi talon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.