sunnuntai 23. lokakuuta 2011

1642 kuvaaPurin viikko sitten kameran. Siirsin kuvat kovalevylle talteen. Olen siitä asti kamppaillut arkistoinnin kanssa. Nimennyt, siirrellyt kansioihin, polttanut varmuuskopioita noista tärkeääkin tärkeämmistä hetkistä. Selkäkin meni ihan totaalisesti jumiin. Ja tuli sellainen tarinoiden ylipaisuntareaktio, että en saanutkaan mitään tänne blogiin. (!?) Sulattelin vain hetkiä. Ja elin seuraavia.

1642 kuvaa.

* * *
Lapsi on niin palkitseva, kun se alkaa ottaa kontaktia.  Hän on yhtä hymyä aamupäivät. Tanssimme, loruttelemme, potkuttelemme ja yksinkertaisesti vain istumme ja hymyilemme kilpaa. Ja illan väsyneistä känkkäränkkäitkuistakin erottaa erilaisen itkut. Hän KOMMUNIKOI. Kasvaa, että kohisee ja tahtoo olla mukana meiningissä.

9 kommenttia:

 1. On se kovaa hommaa tuo kuvien kanssa touhuuminen. Nimim. projekti kesken..

  Niin kaunis tumma tytpsykkä tuo teijän vaavi! :)

  VastaaPoista
 2. Eikäs vähän paljoa kuvia ollutkaan!
  Ihana söpöliini! JA mikä hymy!
  :D

  VastaaPoista
 3. Tuttu tilanne. Ja se paperiversioiden tilaaminen vasta työlästä onkin. Mie ryhdyn siihen noin kerran vuodessa ja silloin onkin tekeminen.

  Super suloinen panda-neiti :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pikkupanda! Hän levittää hyvää mieltä tänne saakka :)

  VastaaPoista
 5. Pandapuvusta on kiittäminen pientä pandapaikaa, joka siitä ulos kasvettuaan lainasi pukuaan kun siihen niin ihastuin!

  Meillä ei muuten ole saatu paperikuvia tilatuksi viimeiseen 7 vuoteen. Oijoi! Jotenkin niitä kyllä arvostaa nykyään enenmän, jos joku vaikka jostain juhlastaan teettää ja saa postissa nipun niitä!

  VastaaPoista
 6. Ihana pandapuku! Mistä noita saa, tahtoo samanlaisen :-)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.