sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Nyt

Yleensä huomaan sen aina pahimmalla hetkellä, silloin kun uudet pakasteet pitäisi lykätä pakkaseen. Mutta nyt, nyt on juuri sopiva sää kantaa pakasteet kuistille ja sulattaa pakastin!

8 kommenttia:

 1. Meillä olis ollut hyvä tehdä se eilen kun oli-16, mut eipä tullut mieleen:)

  VastaaPoista
 2. Tein saman työn tänään.Aikaa projektiin meni puolisen tuntia.Nyt pakastimessa on jo miinus kuusi astetta.Roskiin joutui muutama vuodelta 2009 unohtunut purkki.Vastaanhangoittelen toisen homman aloittamista; kaakelien saumat pitäisi putsata. Eteisen, keittiön, kylppärin, saunan ja vessan lattiat on kaakelia tai kiveä.Hammasharjalla ja puhdistuskivellä tulee hyvä tulos.

  VastaaPoista
 3. Totta! En taida kuitenkaan kyetä niin tarmokkaaseen toimnpiteeseen... Parvekkeelle heittelin kyllä intomielisenä vilttejä, tyynyjä, täkkejä! Ah pakkanen!!

  VastaaPoista
 4. Darkangel1981: joo, oikein onnittelin itseäni kun tajusin.

  Ritva: Hammasharja kuulostaa aika työläältä, kukn kaakeleita tuollainen määrä. Minä sumutan ensin ja isolla harjalla perästä.

  Satu: no selnin minä tein, tarkalleen ottaen sohvatyynyt ovat yhä vielä tuolla kylmyydessä, jos kohta mieliii leffan katsoa pitää poimia ne sieltä pois. Joskus on unohtunut sänkyvaatteet olos ja huomattu vasta kun on nukkuun pitänyt mennä. se on kylmää kyytiä se!

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana kuva! No kyllä, nyt on sopiva hetki sulattaa pakastin. Meidän pakkasessa ei vaan taida olla juuri mitään...huonosti on asiat.

  VastaaPoista
 6. Mulla on meneillään suuri pakkasen tyhjiin syömis -projekti, jota tulee, toivon mukaan, seuraamaan sulatus.
  Täällä oli muuten pakkasta vaan 6, että eipä oikein olis riittänyt tuohon hommaan.

  VastaaPoista
 7. Voi kamala, iski stressi - meidänkin pakastin on sulatettu viimeksi silloin kun muutettiin. Siitä on jo hetki.

  Ja onpas siellä teidän kulmilla kaunista - oli hauska löytää erhevalmennuskaverin blogi, jotenkin sähköpostiosoitteen perusteella tajusin :)

  VastaaPoista
 8. Kirjailijatar: Onneksi kaupoista saa kaiken millä sen voi täyttää, jos ei oma sato kanna kevääseen asti!

  Elämäni matkat: Nam. Toivottavasti siellä on marjoja ja jäätelöä!

  Liina: Heipä hei! Ehkäpä siis jatketaan sekä livenä, että verkossa tutustumista! Teit muuten osuvan mutta suloisen kirjoitusvirheen, nauratti ihan: perhevalmennusta voi kyllä kutsua hyvin myös erhevalmennukseksi, sen verran erheitä tulee varmasti jokaisen esikoisen kanssa tehtyä!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.