perjantai 18. toukokuuta 2012

PetosMinua kismittää. (Ei, nyt ei puhuta siitä tiskirätistä enään, vaikka kismityksen väriskaala samana pysyykin.) Kismitääpä todella, jos ja kun nyt näyttää siltä, että syksyllä ostamani tulppaanit eivät ole sen värisiä, kuin pakkauksessa! Minä valitsin juhlavan "night of the queen" -lajin. Tumman viininpunaisen, lähes violetin. Ja mitä maasta nouseekaan?
Näen keltaista. Se saa minut näkemään punaista.

Toinen kismityksen aihe on tässä osin korjattuna. Helsingin Energia viime kesänä kaivoi kaapelin ensin väärälle puolen pihaa turmellen nurmikon, ja pyysi sitten lupaa kaivaa toisellekin puolen ja ja tärvellä senkin puolen. Minä hullu annoin, kun lupasivat ennallistaa kaiken. Siinä oli hiekkakasa ja kivet sikinsokin koko loppukesän ja talven. Kasvit juuret paljaana. Niitä sitten peittelin siinä loppukesästä vastasyntyneen kanssa.  Nyt seuraa sitten nurmikkotalkoita. Nämä kivet ladottiin viime viikonloppuna paikoilleen.

* * *

Tänään on kuitenkin ihana päivä. Miehellä vapaapäivä, eikä mitään suunnitelmia ole...mitä nyt yhä vaan pinnasängyn maalausta. Maalaamme ja hiomme sitä kaksissamiehin vuoroin ja maali senkun valuu. Ehkä hankalinta mitä olen koskaan maalannut. Sen siitä saa kun aina ajattelee, että no maalia vähän pintaan ja sillä hyvä! Huomenna biletetään, on ystävien häät Pakkahuoneella.

8 kommenttia:

 1. Noihan voi vaihtaa väriä vielä moneen kertaan.

  VastaaPoista
 2. Oioi, minäkin muistan pinnasängyn maalaustalkoot. Se projekti vaati vähän kärsivällisyyttä, jota minulla ei tunnetusti ole.

  Tulppaanisipulit huijasivat totisesti sinua, epäreilua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen viime vuosina kasvattanut kärsivällisyyttäni kiitettävästi, mutta hiirikäteni ei! onneksi Mies tuli apuun, vaikka manaili jo sängyn huuto.netistä huutaessani, että tämä on sitten SINUN projektisi.

   Poista
 3. Juu ei noi ole yön kuningattaria nähneetkään.
  Tuo pihapolku on todella kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei! Keltaistahan sielä avautui tänään. Mutta milläs todistan, että pussissa oli eri etiketti? Kaivanko sipulit ylös ja vien Lielahden Kodin ykköseen?

   Poista
  2. Soita niille, sinne kauppaan ja selitä tilanne. saattaapi olla ettet ole ainoa, kenen paketista on kuoriutunut väärät tulppaanit.
   Tsemppiä maalaushommin ja mukavia häitä!

   Poista
  3. No, niin mä vähän ajattelin, kävi mielessä tuo mahdollisuus, että koko erän etiketit on saattanut vaihtua.

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.