maanantai 14. toukokuuta 2012

Selkä suorana - istutuspöytä!Viikonloppuna saivat tavarat kyytiä. Autotallista kaikki pois, turhat sortiasemalle ja haa - saatoimme nähdä takaseinän. Mies tuskastui myös yhteen niistä 50-luvun keittiökalusteista, joita olimme haalineet ja säilöneet aikeissa entisöidä joskus vielä rintamamiestalokeittiö. Kovalla marinalla sain siitä istutuspöydän pihan perälle. Maarittelin, että puutarhavajaan tulee tilaa, kun saan ruukkujani ja välineitäni siirretyksi itutuspöydän uumeniin.

Kauanko se nyt siellä kestää mätänemättä, pohdittiin tarkkaan. Mies kavereineen kantoi sen sinne sillä ehdolla, että raivasin kaiken tieltä pois ja tein kivijalan valmiiksi. Nyt ei tarvitse kyykkiä. Taas yksi arjen pikkuasia, joka helpottaa. Toivon, että se kestää siellä vuosia, onhan sen päällä sateenkestävä pesuallaspöytä.

Maalaan sen saman siniseksi kuin vaja vielä tänä kesänä. Joko näette, miten kiva nurkkaus tästä tulee? Tässä kohden ei ole ennen ole juuri ollutkaan kuin etanoita ja rikkaruohoa.

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea ja tulee varmasti hieno nurkkaus. itsekkin pitäisi keksiä joku istutuspöytä:)

  VastaaPoista
 2. No kyllä näen, että siellähän on ihana touhuta ja laittaa kasveja esille! Onnea!

  VastaaPoista
 3. Aleksandra: kyllä se helpottaa, ja voi keskittää touhunsa sinne, eikä ole sitten puutarhakalusteet mullassa.

  Nonna: Ja vielä ilta-auringossa <3

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.