maanantai 1. lokakuuta 2012

Lakastumisen kauneus
 
Kodin kuvalehti pyysi saada tehdä pihastamme jutun viime keväänä. Koska parhaan kukinnan aika oli jo käsillä, ehdotin, että tekisimmekin jutun sitten vähän myöhemmin puutarhan syyspuvusta. Syyskuun numerossa on pieni juttu syksyisen puutarhan iloista.

7 kommenttia:

 1. Kas, pitääpä oitis käydä ostamassa Kodin Kuivalehti.

  (Olen jo hyvän aikaa lukenut Kodin Kuivalehdet äidin luona suurella mielenkiinnolla, mutta teeskennellyt, etten ole oikeasti vielä kohderyhmää. Nyt on varmaan pakko tunnustaa tosiasiat.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Olen jo pitkään ollut Kotilieden ja Kotivinkin, ja kaikenmaailman mummojen lehtien kohderyhmää. Mutta toisaalta, tykkään kurkistella muiden maailmoihinm ja voinkin hyvin lukee välillä niin eläkeläisille suunnattua Vivaa, kuin Tekniikan maailmaakin. Luin vauvalhtiäkin jo kymmenen vuotta sitten ennenkuin asia oli ajankohtainen. Se tuo perspektiiviä, jos ei muuta!

   Poista
 2. En yhtään ihmettele! Mä rakastan vanhoja rintamamiestalojen pihoja.
  Teidän piha on ihan mielettömän hieno♥
  Täytyy käydä äidillä ja iskällä lukemassa tuo lehti.
  Kivaa päivää sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niissä ajan patinaa ja upeaa kerroksellisuutta!

   Hyvää viikonjatketta!

   Poista
 3. mullekin on tullut jo kauan aina välillä kodin kuvalehteä ja kotiliettä, ihania nuo luumut:)

  VastaaPoista
 4. Tilauslehtikilpailussa Divaani vie kyllä voiton. Muita lehtiä luen kun eteen osuu.

  Luumuja tulee aina rytinällä kaksi kolme viikkoa. Silloion hukutaan niihin ja sitten hups, ovat käyneitä jo puussakin :(

  VastaaPoista
 5. Katselinkin jutun kuvia ja mietin että onko kyseessä sama piha josta olen nähnyt kuvia täällä. Hauskaa huomata miten eri kuvaaja löytää niin eri kuvakulmia samasta pihasta ettei pihaa meinannut edes tunnistaa :) Mukavaa syksyä teille!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.