keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kierros etupihalla


Kaiken kyykkimisen ja rutinan jälkeen, voi miten suloiselta tuntuukaan että liuskekivet ovat nyt paikoillaan ja ensi kesänä saa vain istuttaa kasvillisuutta ja asetella kiviä "fenshui asemiinsa"! Iltaisin kun lapset on saatu nukkumaan hiivin etupihalle kuljeskelemaan ja nautttimaan näkymästä.

Saanen kierrättää teitäkin vähän etupihallamme! Kivien välistä irtoaa vielä kivituhkaa kiviä tuhrimaan, mutta ummistakaatte siltä silmänne!
Hullaannuin vähän kuvatessani enkä malttanut karsia kuvia. 
Tässä vielä kuvia ongelmakohdasta, joka vaatii vähän kasvillisuutta 
ja aikaa kätkekseen kaivojen kannet.

16 kommenttia:

 1. Wau, niin kaunista ja harmonista! Jos tekeminen loppuu, kerron kyllä mielelläni osoitteeni ;-)

  t: 6n äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, melkoista ironiaa kun tiedän, että luitsedellisen postauksenikin ;)

   Poista
  2. Silmäkulmassa pitää aina olla pilkettä, muuten ei elämästä selviä hengissä ;-)

   6n äiti

   Poista
 2. Tosi ihanalta näyttää! Liuskekivet on kyllä tosi tunnelmallinen materiaali, ja sopii melkein mihin vaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja näissä 50-luvun taloissahan se on melkein must! Ei tälläiseen voi mitään punatiiltäkään latoa. Ajoliuskoan kohdalla annettiin periksi ja tehtiin asfaltista, että saatiin vedet johdetuksi viemäriin, hyvin se siihen asetui, vaikka kermee tyylirikkohan se oli ;)

   Poista
 3. Vau, mahtavan rehevä piha! Ja liuskekivet näyttävät just oikeilta tuossa. Ladoin itsekin niistä kulkuväylän tänä kesänä. Jälki ei kyllä täällä meidän huvikumpu-pihalla ole laisinkaan yhtä siistiä... :D

  VastaaPoista
 4. Ei sinun tarvitse noita kaivonkansia peitellä. Siitä vaan harjaat ne puhtaaksi. Parhaimmillaan ne kertoo talon ja asuinseudun historiasta. En kai mie ole ainoa, joka bongailee niitä? Hienoja valurautaisia tuotteitahan ne ovat. Olen herkistynyt sinun vesiviemärillesi pihalla. On se vaan niin nätti . Pirjo R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä ihan totta, ei kansia tartte peitellä, mutta siihen ympäroille on kiva saada jotain muuta kuin mullansekaista hiekkaa. Saavathan ne sieltä havujen seasta kurkistella!

   Poista
 5. Kyllä sopii hyvin talon tyyliin ja aikakauteen tuo kiveys! Ihanan vehreää pihassanne :)

  VastaaPoista
 6. Kauniin näköistä! Kyllä kelpaa pihalla kävellä, kun on noin upea kiveys.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.