torstai 10. maaliskuuta 2011

Inspiraation lähteitä?Mistäpä muualta kysyisin kun teiltä:

Antakaahan parhaat vinkkinne inspiroiviin lastenhuoneen sisustusta käsitteleviin blogeihin tai vaikka yksittäisiin bloggauksiin.

Lastenhuoneen pohja on nyt piirretty, mutta yhä kaivataan ideoita yksityiskohtiin, joita jatkojalostaa. Mistä olet saanut innovatiota, tilaratkaisuvinkkejä sisustus-, ja touhuideoita? Tai missä olet käynyt lepuuttamassa silmääsi?

Tässä minun paras löytöni.

PS. älkääkä olko turhan vaatimattomia! Hauskaa olisi jos laittaisitte linkkejä omiin lastenhuonepostauksiinnekin.

15 kommenttia:

 1. Täälläpä jotain: http://ninainvorm.punt.nl/

  VastaaPoista
 2. elinam: kiitos tämä on raikas ja ihana!

  Missä piileskelee muut lastenhuoneideat?

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Löysin tänään blogisi, kahlasin sen läpi ja ihastuin! Ihana talo ja puutarha teillä on ja kirjoituksesi ja valokuvasi pitivät minua otteessaan koko illan! : ) Meillä on myös rmt Helsingissä, jota parhaillaan remontoidaan. Se ei aina ole helppoa kahden lapsen kanssa.
  Kaikkea hyvää sinulle ja onnea odotukseen! Jään seurailemaan kuulumisiasi!

  VastaaPoista
 4. Heippa!Mua kiinnostaa kaikkein eniten aina sisustuksessa lastenhuoneet toki muukin mutta ei niin paljoo.
  Lehtiä olen paljon säästänyt missä lastenhuoneita ja koneella ihan älytön määrä lastenhuone inspis kuvia.Meidän Perhe lehdessä ja kaks plus lehdessäkin on aina joskus jotain kivoja lastenhuone juttuja.
  Paumesin kirjat on mun mielestä kivan värikkäitä.Tässä yks mun suosikki blogi:
  http://wwwjojosroom.blogspot.com/
  Minkälaista oot ajatellu tulevaan vauvan/lapsen huoneeseen?
  Olis kiva saada itsekkin vinkkejä.

  VastaaPoista
 5. Hei, taisit E-Afrikan reissulla myös ihastua paikalliseen Elle Decoon? Heillä on kerran vuodessa lapsi-teemalla numero, olisiko juuri ehkä maaliskuun lehti jopa! Siellä on ainakin parina viimevuotena ollut ihania ideoita ja insipiraatioita, vaikkei itselläni lapsia olekaan :-)

  Mä olen ihan hulluna kauniisti kuvitettuihin lastenkirjoihin, en tiedä meneekö tämä ohi sisustus-aiheen mutta esimerkiksi Shaun Tan -The Red Tree on pökerryttävänihananinspiroiva.

  VastaaPoista
 6. Paapiin blogissa ainakin on vietävän ihania lelusia lapsille.

  http://paapii-blogi.blogspot.com/

  Meillä sisustus oli sekalainen; saatua, löydettyä ja hankittua vanhaa. Kuvia ei ole koneella ja babykin asuu jo omillaan.

  Kaverini vauvoilla on äitinsä 70-luvun vauvanvaatteita, niitä ihastuttavia vintagejuttuja käytössä.

  Ihanaa suunnittelua!! :)

  VastaaPoista
 7. lastenhuone.fi - ja ei tarvii mennää kotoa kauemmas kalaan ;) Vaikka jotenkin tuntuu, että tämän paikan olet jo käynyt katsomassa :)

  VastaaPoista
 8. Tykkään itse käydä katselemassa Niinan unelmia -blogia ja sen sisustustunnelmia. Viimeksi siellä tuunattiin lastenhuoneeseen sänkyä.

  VastaaPoista
 9. Anna: tervetuloa lukemaan! Voin kuvitella, että remppa lasten kanssa on haastavaa ja uuvuttavaa. Koitan saada mahdollisimman paljon tehdyksi ennekuin lapsi on tässä. Onhan tämä mahakuin kohta jo vähän rajoittava.

  Sannu: Kiitos kaikista näistä monista vinkeistä! Toivottavasti saan noita kirjojakin käsiini.

  Postailen kyllä kaikki lastenhuoneen syntyvaiheet tänne. Nyt on menossa vasta raivaustyö, mitään näkyää ei ole. Mutta aikanaan!

  Martta: SA Elle Deko tuttu netistäkin, linkki tuossa sivupalkissani. Mutta kiitos, että kerroit lastenhuone -speciaalinumerosta!

  Ja kiitos aiheen ylittämisestä, varmasti etsin tuonkin kirjan käsiini! Graafikkoäiti osaa asvostaa laatukirjoja lapsille.

  VastaaPoista
 10. Thilda: ihanaa tosiaan, kun vain tämän raadollisen vaiheen, raivaamisen ja rempan saisi alta pois ja pääsisi siihen kauniiseen vaiheeseen asti.

  Kiitos linkistä. Ja juu -sellaista meilläkin tulee olemaan, vanhaa, lainattua, ehkä jotain uuttakin, vielä ei mitään ola ostettu kaupasta.

  Eve: ei ollut tuttu tämäkään linkki, kiitos!

  Maitolaiturin Kyllikin: (hauska nimi!) Kiitos menen kurkkailemaan mitä niinan blogissa on saatu aikaan! Löydän varmaan googlaamalla.

  VastaaPoista
 11. Ystäväiseni : ) Löytäisimmekö jonkun sopivan ajan, josko tulisitte tutustumaan meidän perheen lastenhuoneeseen? : D Minä kun rakastan lastenhuoneita ja minusta meidän muksun huone on kaikista onnistunein huone koko talossa ; )

  VastaaPoista
 12. Pala kakkua: No ilman muuta, ja koko teidän taloon pitäisi päästä tutustumaan! Ja muutenkin tavata.

  VastaaPoista
 13. Let´s jatkaa tätä vaikka tuolla kasvojen ihmeellisessä kirjassa : D ?

  Tosin se vauvahuone vaihtuikin jo tänään vähän isomman pojan huoneeksi, mutta samat seinät on vielä tallella ; )

  VastaaPoista
 14. http://koulunlattianarisee.kotijakeittio.fi/

  Tuolta löytyy ihania sisustusideoita ja lapsiperheen touhukas ja iloinen arki näkyy kaikessa.

  VastaaPoista
 15. Kiitos Kaisla, ensi viikonloppuna herkuttelen ajan kanssa kaikilla näillä saiteilla ja vinkeillä!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.