perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kyllä kelpaa

Eilen saunaseuraa jo toisen kerran tällä viikolla. Saapui kaivattu vieras autolastillinen vauvantarvikkeita mukanaan. Sitteri, turvakaukalo, kantoliina ja rintareppu kuin uudet nököttävät nyt olkkarin nurkassa. Vaativat jatkamaan lastenhuoneen raivaamista jo tänä iltana.

Mies toi taas työmatkalta aarteita. Sammakot hyppäsivät niiden päälle, kuin lumpeille. Arvaatteko mihin näitä oli käytetty?

6 kommenttia:

 1. Tjaa-a tuollaiset jalat ja piikit siellä välissä... mistä päin maailmaa?
  Tuo vauvan tavaran kertyminen nurkkiin tuntuu niin ihmeelliseltä ja konkreettiselta...muistan...

  VastaaPoista
 2. Siis noi "lehdet"? Olisivatko olleet lautasina jossain? Tai tuulikellossa? Tai viilentiminä? Ihan villejä arvauksia!

  Mukavaa viikonloppua sinne vauvakamojen keskelle! Muistan kyllä tunteen, kuinka ihana oli katsella niitä ensimmäisiä pieniä vaatteita ja muuta kivaa pienelle!

  VastaaPoista
 3. Ihan selvästi käytetty koruina! Korviksina ja kaulassa.
  Mukavaa viikonloppua = )

  VastaaPoista
 4. Vai siis tarkoititko simpukoita?? Niitä on käytetty simpukkaruoan tarjoiluastioina..??

  VastaaPoista
 5. Hauskoja sammakoita. Minäkin veikkaan,että simpukan kuoria on käytetty tarjoiluastioina? Kiinassa asuessamme söimme lämpimiä, valkosipulilla maustettuja simpukoita (?) maailman parhaassa Tapas-ravintolassa tuollaisista.Hyvää vointia Sinulle ja pikkuiselle.t. Liisa

  VastaaPoista
 6. Sammakot on Etelä-afrikasta ja noista simpukoista oli tosiaan tarjoiltu jokin ruoka. Laitoin tiskikoneeseen, kestivät sen hyvin, ja toivon, että pian saisin väkertää niihin jotkin pienet alkuruuat.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.