tiistai 8. tammikuuta 2013

AikaansaannoksiaJossain välissä sain pisteltyä tämän valmiiksi. Välillä kyllä tuntui, että keskeytyksiä oli niin paljon, että sain pistettyä neulalla kolmasti ja taas oli jokin tilanne päällä ja piti pompata työn äärestä. Se näkyy nästä kuvistakin: Likka viuhtoo edes takaisin kuin häkkyrä. "Järjesteleminen" on ajan ilmiö. Vuoroin järjestetään täällä oman käsityksemme mukaan milloin mitäkin.Rakastetussa keinutuolissa on palvellut tähän asti kehnonpuoleinen lampaantalja pehmikkeenä ja lämmikkeenä. Liian lyhyt talja ei ole tahtonut pysyä paikallaan. Takkihuovasta ommeltu napakka pehmike on nyt kiinnitetty nauhoin paikalleen. Sen sisään ole laittanut ryhdikkään ja lämpimän solumuovin, jota jäi ylitse lattiremontista!

Aikaansaannoksena voi kai pitää sitäkin, että talven monivaiheinen lomamatkamme on vihdoin järjestelty. Lennot ja hotellit buukattu. 

PS. Oli ihana lukea aamun Stadari tabloidina. Vihdoin! (Siinä vasta aikaansaannos.) Sitä minä vaan ihmettelen, että mitenkäs sunnuntain lehti nyt jaetaan? Kulttuuriosa nytti irtoavan, mutta ensi sunnuintai kertoo riittääkö se. Mitäs tykkäät?

9 kommenttia:

 1. Tulipas kiva keinunpäällys. Hauskat nuo likan liikahduksen viivat, menoa riittänee...

  VastaaPoista
 2. muistin sinua tunnustuksella blogissani: www.rupola.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 3. No saipa tuoli veikeät asukit. Kiva nähdä vaihteeksi humoristista sisustusta!

  Uudessa lehtikoossa on sellainen harmilllinen piirre, että mainokset tuntuvat suuremmilta ja varsinaiset artikkelit piiloutuvat niiden keskelle. Lehdestä jäi aika halpa fiilis, jotenkin. Mutta ehkä siihen tottuu. Jotain on kiva aamuisin hypistellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, en tullut edes ajatelleeksi, että tämän tyyppistä veikeää sisustusta ei ehkä juuri nyt näykään kuin korkeintaan lastenhuoneen puolella. Sellaista "nokkelaa designeä" kyllä esitellaan lehdissä.

   Toi mainosjuttu pisti meidänkin silmään. Olen vaan jotenkin helpottunut siitä, että lehteä on fyysisesti niin paljon helpompi lukea. Nyt sen voi napata aamulla metroonkin mukaan.

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terveisistäsisi Pia, ja hauska kuulla sinusta! Jouduin nappaamaan kommenttisi pois, sillä yritän esiintyä blogisssa nimettömänä, joskin se vähän ontuu ;) ja taitaa olla vähän hassua, mutta jotenkin kuvittelen suojelevani perheen yksityisyyttä.

   Valoisaa kevättalvea teille!   Poista
 5. Aivan ihana tuo keinutuolin peitto! Ei yhtään pöllömpi=D

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.