perjantai 4. tammikuuta 2013


 Ennustan, että saan vielä hyvän kahvikaverin


Olisipa hauska kertoa, että voimienkeräily joululomalla senkun jatkui, rauha ihan huokui huokosista ja nyt nyt aloitellaan uutta vuotta tarmokkaina. Höpöhöpö! 

Jos pientä toipumista lomalla oli tapahtunutkin syystalven aikana kärsityistä kuudesta punkevasta hampaasta, kolmesta flunssa-aallosta ja miehen kolmesta työmatkasta ja niiden aikaisesta yh-taistosta, niin raju vatsatauti kyllä palautti tilanteen hetkessä raiteiltaan. Olen piinaavan huonotuulinen. 

Onneksi vatsa kestää taas kahvia. Onneksi jaksamme taas ulkoilla.
Tänään tälläistä, huomenna jotain muuta.

* * *

Hymyilyttää silti mielikuva Tytöstä Mummin, Vaarin ja muun perheen kanssa touhuilemassa. Vähän tyngäksi jäi vierailumme Tampesterissa, ottaen huomioon miten harvoin näemme. En taida koskaan tottua siihen. Kiva kun Tyttö tuntuu kuitenkin jo muistavan ja tunnistavan heti paikan ja sukulaiset ja empimättä ryhtyy seurustelemaan ja touhuamaan.


2 kommenttia:

  1. Suloiset kuvat! Ja tosi harmi, kun ei nyt nähty.

    VastaaPoista
  2. Joo, huonoa tuuria jo toistamiseen. Mutta onneksi ei myöskään menty Iso-mummulaan tartuttamaan, vaikka kurjalta tuntui sanoa, ettei tulla sisään.

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.