perjantai 25. tammikuuta 2013

Ikää pukkaa


Vanhenin mennä viikolla miellyttävästi. Paitsi että sain mieluisia huomionosoituksia, vanhenemisesta voi olla kiitollinen siitäkin syystä, että ainoa laajalti tunnustettu vaihtoehto välttää vanheneminen on tunnetusti kuolla.

Miettiessäni mitä tiivistetysti jäi hattuun tältä ikävuodelta nousi mieleeni, että ehkä nyt viimein sisäistin, että ainoa pysyvä asia elämässä on muutos. Ja koska muutos on jatkuvaa, monet murheetkin ehtivät haihtua tai vaihtua toisiin, ennenkuin toteutuvat. "Kaikki on hyvin epävarmaa ja juuri se tekee minut levolliseksi' sanoo Tuu-tikki Taikatalvi-kirjassa.

On vain muutamia harvoja asioita, jotka ovat pysyviä. Yksi lienee tarve rakastaa ja olla rakastettu. Toisenkin havainnon tein: Asemalta kotiin kävellessäni kuuntelin isää joka koitti neuvotella kintaita yksivuotiaalle käteen. Sanoisin, että sekin asia on ollut niin jo esihistoriallisista ajoista lähtien.

17 kommenttia:

 1. ♥Onnea suloinen!Ja Taikatalvi on minustakin aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, odotan että lapsi kasvaa sen verran, että saan lukea ja katsoa muumia kanssaan. Mies on tämän jo huomannut, koitan istuttaa välillä lapsen muumien ääreen, mutta oma lehmä on ojassa.

   Poista
 2. Myöhästyneet onnittelut täältäkin!
  Minä onneton unohdin ystäväni synttärin tällä viikolla. Taidan paikata asiaa ensi viikolla, kun nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustus: Minä unohdan aina itsekkäästi kaikkien muiden synttärit paitsi perheen ja omani!

   Poista
 3. Myöhästyneet onnittelut multakin, saat lahjaksi haasteen. Ei ole pakko ottaa vastaan, kun en tiedä onko haasteet tämän blogin juttu, mutta haastoin kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis se on mun blogissa tarkemmin se haaste, ollakseni riittävän epäselvä.

   Poista
  2. Tämä oli hauska haste, sillä siinä avattiin omaa maailmaa muita rikastuttavasti, jaettiin hyviä juttuja! Vastaan jos ja kun saan sen ajan pohtia asioita!

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut! Minäkin olen ymmärtänyt, että muutos on pysyvää ja se tuntuu oikeastaan ihan hyvältä. Antaa mennä sitten vaan, kivempi elää elämää, joka on yllätyksiä täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasapaksua ei kauaa siedä, vaikka turbulenssien jälkeen se kyllä maistuu mukavalle!

   Poista
 5. Onnittelut täältäkin, minäkin vanhenin viime viikolla , ja paljon suuremalla luvuilla kuin sinä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se nyt järinsuuri luku ollut sekään! Mutta ihan jo aikuisia naisia ollaan...ja kiva niin.

   Poista
 6. Onnitteluni!
  Miten musta tuntuu että samaa aihepiiriä, elÄmän yllätyksellisyyttä ja muutosta on käsitelty monessa blogissa ihan hiljan?
  Vai johtuuko se siitä että tällä hetkellä luen blogeja eri silmälasein (kun omassa elämÄssä on kyseistä yllätyksellisyyttä ja muutosta tarjolla juuri nyt, asioita joille ei voi mitään, joiden kanssa on elettävä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että se on sitä tai jotain sellaista, miten asiat kiertyy lähelle kun niiden kuuluu tulla esiin.

   Muutos herkistää, siksikin se on hyväksi!

   Poista
 7. Onnitteluja uudelta lukijalta :)))
  Onpa täällä paljon ihanaa luettavaa ja katsottavaa...täytyy palata pian!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.