torstai 10. tammikuuta 2013

Nuken pyykkipäiväTyttö sai Mummon lapsuudenaikaiset nukenvaatteet joulupukilta. Ne on Iso-mummu ommellut tyttärelleen 50-luvulla. Ne on tehty aivan kuin oikeat minatyyrivaatteet ja siksi ne kai ovat kestäneetkin neljä sukupolvea, toisin kuin nämä kauppojen tarjoamat, joista kirjoitin.

Ehdoton suosikkini ovát tulitikkuaskiin mahtuvat lapaset. En tiedä minkäkokoisin pikkupuikoin ne on väkerretty. On myös vuorillinen talvipalttoo ja damaskit. Ja garderoopista löytyy vielä sininen hiihtopuku, yöpuku  yömyssyä myoden ja kengät.

* * *
Ai niin, ja arvonta sulkeutuu illalla, sen unohdin mainita.

3 kommenttia:

  1. Onpa suloisia. Toivottavasti säilyvät vielä yhden sukupolven.

    VastaaPoista
  2. Oi mikä aarre!Löysin kirppikseltä nuken mekon,käsinommellun ja varmasti siistimmin ja tarkemmin tehdyn kuin kalliimmatkaan lastenvaatteet nykyisin.Kangas vaan on jo niin haperoa että parivuotiaan käsissä kestäisi vain sekunteja että jäljellä olis pelkät riekaleet.Meinasin kuitenkin ottaa mallia ja tehdä vastaavia.Joskus sit kun on aikaa..Ja se vanha mekkonen pääsee silityksen jälkeen lastenhuonetta koristamaan.

    VastaaPoista
  3. ihana kuva tuo missä noi roikkuu narulla :-)

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.