perjantai 11. tammikuuta 2013

Arvonnassa...

 
...onni suosi Irmaa, joka kirjoitti: "Aivan ihanan värinen huivi! Enkä tollasta neulaakaan ole ennen nähnyt - ei tarttis pitää huivista kiinni, kuten Tatjana. terv. Irma"

Laitahan tulemaan osoitetietosi, profiilistani löytyy, niin laitan hakaneulan postiin!

7 kommenttia:

 1. Kun arpaonni ei osunut...rohkenen kysyä, mistähän voisi tuollaisen hakaneulan hommata? en ole missään nähnyt yhtä kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tämän Helsingistä Uudenmaankadun Perobasta jo syksyllä. Toivottavasti niitä on tullut lisää!

   Nettisivut: http://www.peroba.fi/

   Poista
  2. Kiitos! Ainakin verkkokaupassa näytti olevan; käynpä paikan päällä katsomassa. Puoti oli minulle uusi tuttavuus, kivan näköisiä juttuja siellä oli muitakin...

   Poista
 2. sinulle on haaste blogissani :) http://rupola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuskiitos Sara-Sofia, kävinkin jo kurkkimassa blogiisi. Minulla ei ole tapana julkaista tunnustuskuvia, mutta haasteen voin välittää eteenpäin.

   Poista
 3. Minullakin on haaste siule. Ei hätää, jos ei jaksa.. näitä kun tuppaa satamaan joka nurkalta sisään.. ;) Mut mielelläni luen pohdintojasi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Aina imartelevaa ja hyväntuulista saada tunnustusta. Käynpäs kurkkimassa, saas nähdä koska ja mitä saan aikaiseksi, mutta se onkin sitten jo eri juttu :)

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.