sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Päivien valumista ja hujahtamista


 
Bangkokin päivät hujahtavat, vaikka pitkiltäkin välillä tuntuvat. Onneksi siinä oli viikonloppukin mukana ja saaime vähän kierrellä perheenäkin

Lapsi taantuu kuumuudesta ja törkeän lyhyistä yöunistaan ottamaan kahdet päikkärit. Ekat heti aamuyhdeksältä.  Silloin minä kudon tai luen Katja Ketun koukuttavaa Kätilöä. Se on yhtä aikaa ihana ja kamala.

Neuleesta tulee lapselle hupullinen puuvillatakki. Saapas nähdä tuntuuko värit liian kirkkailta sitten Suomessa. Täälä ne näyttävät niin luontaisilta.

Nautiskelen vielä Eurooppamaisen viileistä kahviloista, kuivista tekstiileistä ja kaupunkimaisuudesta.  Tavaratalojen viileästä ylellisyydestä. Kaikkea on. Myyjiä tosin on enemmän kuin ostajia. Miten tämä voi kannattaa? Kuka kaikki nämä ylellisyysasiat ostaa. Näen lasten atrvikkeita joista en ole koskaan kuullutkaan.

Kohta tämä vaihtuu rantaelämään, pölyyn ja nihkeisiin lakanoihin. Hiphei!

3 kommenttia:

  1. Kaikki kuulostaa tosi kivalta! Paitsi ne ylilyhyet yöunet.. mutta etteköhän taas pääse takasin rytmiin, kun palaatte. Mukavia rantapäiviä sitten seuraavaksi :)

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.