keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Hiekkaa tukassa

 
Ihailen sitä mitä kaikkea paikallisista meteriaaleista
syntyy puutarhaan ja kevyisiin rakenteisiin.
 
Isoja ja pieniä luonnonihmeitä tutkaillen
 
 
 
 
Rantaelämämme sisältää uimista, lukemista, hiekkakakkuja, vastapuristettuja hedelmämehuja ja yksinkertaista ruokaa: paistettua riisiä kasviksilla tai merenherkuilla. Lyhyitä keskusteluja lähinnä ruotsalaisten kanssa.*
 
Miehelle ajettiin jo perinteiseksi muodostunut lomatukka. Sitä kelpaa nyt kasvattaa koti-isänä. 
 
Lapsi kylpee hiekassa. Enimmäkseen ui selkää, mutta perhostakin. Rannalta löytyy joka päivä kaveri, jonka kanssa voi lapioida lisää hiekkaa tukkaan. Paikallisten lapsiystävällisyyden hän palkitsee kujerruksin ja lentosuukoin.
 
Minäkin sain jo oikaista koipeni. Ja jos en tarpeeksi unta saakaan, niin silmäni kyllä lepää täälä kauneudessa.
 
* Ruotsalaisilla on täälä koulukin, perhe saattaa tulla vanhempain- tai vuorotteluvapaalla  pariksikin kuukaudeksi lämmittelemään ja lapset käyvät koulua.

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Katsoin ensin, että rautakettinkiverho tuossa yhdessä kuvassa, mutta taitaa olla muuta matskua. Oijoi, kylläpä ne ruottalaiset osaa järjestää asiansa hienosti.

  VastaaPoista
 2. Oi ihanuutta teillä siellä, nauttikaatten täysin palkein!
  Jäin varsinkin tuon ensimmäisen kuvasi lumoihin - hurmaava hetki, ja kertoo kuitenkin niin paljon.

  VastaaPoista
 3. Annelie: Jotain paikallista pärekorimatskua tuntuu olevan! Joo, täälä ne sitten isukit ja äidit relailee nuorimmaisen ja muiden vanhempien kanssa, kun vanhemmat käy koulua!

  VastaaPoista
 4. Hannah: kiitos, Tämän kuvan tarina onkin vähän hassu. Oli täydellinen auringonlasku ja pyysin isää ottamaan meistä kuvan. Oikein otin mallikuvan valmiiksi, ettei (aina) menisi puihin, kirjaimellisesti) No hän otti niitä kuvia, ja kun katsoin millaisia tuli, niin takanamme oli tuo oikealla oleva puu, eikä meistä näkynyt kuin vähän huitovia raajoja, jotka sekoittuivat puiden oksiin. Pöyristyneenä hämmästelin, että "miksi sinä asetuit kuvaamaan niin, että puu peitti meidät", ja päätin, että sitä suunnittelemaani valokuvauskurssia on ehkä turha ostaa insinöörille lahjaksi. Hahaha! Siinä meni se auringonsilta ja upea taivas.

  VastaaPoista
 5. Ihanuutta! Vajaa pari viikkoa sitten lähdettiin Klong Daon rannalta ja kyllä oli niin suloinen lintukoto. Nauttikaa valtavasti ja jos käytte Saladanissa niin suosittelen lämpimästi Old house ravintolaa, mikä on puolessa välissä sataman rannan suuntaista katua sisemmällä laidalla. Sieltä sai täydellistä paikallista ruokaa ja lämminhenkistä palvelua :)

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.