sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Ei kiitos! 
Pääsiäisaskartelu on aihe, joka nostattaa ihoni kananlihalle. Se kuuluu mielestäni vain päiväkoti-ikäisille. Tuollaisen värikkään krääsän työntyminen kotiin puistattaa.

Koristeet neljän päivän vuoksi kuulostaa lähinnä ylimääräiseltä siivoushankkeelta. Pääsiäisen värit ovat kaukana sieluni värimaailmasta.   Totesin tämän juuri mm. kukkakaupassa, josta kaiken sen keltaisen joukosta valitsin tummanvioletit iirikset. (Nyt juuri poksahti mieleen, että sehän onkin pääsiäisen liturginen väri, että ihan mettään ei nyt sitten mennyt!

(Ensi vuonna tähän aikaan varmaan postailen tyttären kotiin kiikuttamista silmäpuolista massapallotipuista ylpettä tihkuen.)

11 kommenttia:

 1. Toki ne koristeet kaivetaan esille jo hyvissä ajoin kuten joulukoristeetkin :-)

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, lasten tekeleet tietenkin asia erikseen.
  Minusta parasta pääsiäiskoristelua ovat kevään valo ja kukat maljakossa. Ja ehkä rairuoho ja.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, joo kyllä mäkin nautin pääsiäisruohosta. ABC-vateihin sen yleensä kasvatan. Nyt en ole kun joka taso notkuu krääsää muutenkin ja lapsi huiskasisi sen alas kuitenkin...tai söisi.

   Poista
 3. :) joo kyllä siinä niin käy, että ne omien muksujen silmäpuolet on vaan pakko asettaa paraatipaikalle :) mukavaa pääsiäisen jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Ne on liikuttavia. Tyttö sanoi tänään sinnikkäästi että "piitää, piitää" ja minä vain ehdottelin piimää, kunnes tajusin, että hän tähtoo piirtää!

   Poista
 4. Ehkä arvaat että olen samoilla linjoilla kanssasi...
  Niin paljon kuin tykkäänkin käsilläni tehdä asioita, tällaiset ei vaan kiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on krääsänsietokyky ylittynyt tän vanhempainvapan aikana, en vaan ole saanut vielä mitään konkreettista tehtyä, mutta jos nyt edes hillitsisi kausikoristeita, heittäisi katselukirjojen irtolehdet, pyörättömät pikkuautot menemään ja luopuisi niistä kengistä joita "kuivalla säällä voi pitää pihatöissä" jne

   Poista
 5. Enpä voisi olla enempää samaa mieltä :D
  Meidän lapset askarteli joulukuusenkoristeita päiväkodissa ja kun tuli aika viedä ne kotiin... olivat sanoneet päiväkodin tädeille, että mistä vetoa ettei äiti anna ripustaa näitä meidän kuuseen... *häpeää*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Koitan tehdä tälläisissä asioissa poikkeuksen ja vaikka sitten sijoittaa ne lapsien oman huoneen pikkukuuseen tai jotain, ettei lapsen luovyys lukkiudu ;)

   Poista
 6. Minäkin olen luullut, että en ole pääsiäiskoristeiden ystävä, mutta kävin kylässä jossa oli aivan ihastuttavia ukrainlaisia ja bulgarialaisia pääsiäismunia. Niin taidokkaasti ja kauniisti maalattu, että oih ja voih.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.