perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäisestä poikki

 
 
 
Aika palata työhön. Kiitos jokaisesta päivästä. Ja samaan hengenvetoon kiitos itsellenikin: aina ei ollut vaan ja pelkästään iisii, mutta olin se paras kotiäiti joka kykenin olemaan. Nautin suuresti. Nyt on koti-iskän vuoro.
 
Tämän kevään teen nelipäiväistä työviikkoa. Mies puolestaan on kotona neljä, töissä yhden päivän viikossa.

10 kommenttia:

 1. Onnea matkaan! Tyttö kyllä varmaan sopeutuu nopeasti, mutta äidillä voi olla vaikeampaa. Ihana tosin, että sun ei tarvitse kuskailla aamuisin neitiä muualle hoitoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on suuri helpotus, että ei tarvitse aamu-unisena ihmisenä tehdä sellaista urakkaa heti alkuun aamuisin. Hirvittää, miten ikinä tulen ehtimään töihin sit kun täytyy...ehkä delegoin sen miehelle.

   Poista
 2. Taisin aukaisemminkin kommentoida, meillä mennään samalla systeemillä ja toimii erinomaisesti! Ihanaa lähteä aamulla töihin, kun lapset jäävät kotiin. Ja isä nauttii ajasta lasten kanssa ja päinvastoin.
  Mukavaa kevättä teidän perheelle!
  Liina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydäntälämmittävää kuulla, että on enemmän ja enemmän perheitä, joissa asiat jakaantuu sekä vastuun, että lapsista nauttimisen suhteen yhä tasaisemmin vanhempien kesken. Siitä hyötyy ihan jokainen!

   Poista
 3. Kaikkea hyvää murrosvaiheeseenne ja työhönpaluullesi. Ratkaisunne kuulostaa vallan mainiolta. Upeaa, että isäkin saa näin nauttia näistä arkiajoista neitosen keralla. Ihanaa kevättä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei ole ihan itsestäänselvää vielä tänäkään päivänä että isä voi, haluaa ja jää lastahoitamaan. Syystäkin iloisena ja ylpeänä siis!

   Poista
 4. Voi miten kivoja ratkaisuja olette tehneet.Onnea työhön paluuseen ja kaunista kevättä sinulle ja perheellesi♥

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Vekarus, sanon samaa kuin Marialle: ai kun on mukava saada tervehdyksiä teiltä vanhoilta tutuilta!

   Poista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.