perjantai 8. maaliskuuta 2013

No place like home...


 Asfalttiviidakon siimeksessä on paratiiseja katoilla.
...except Cape House, Bangkok.

Onko sinulla suosikkihotelli maailmalla tai paikka jonne tahdot palata yhä uudelleen?

Minä en ole juuri ylellisiä hotelleita kiertänyt, mutta Cape Housen hintalaatusuhde on kyllä kaupunkihotelliksi kiitettävä. Se on loistavalla paikkaa, muutaman minutin kävelymatkan päässä ravintoloista, skytrainista, tavarataloista ja ympärillä hyörii paikallinen elämä katumyyjineen.

Hotellilla kaikki on ennenkaikkea toimivaa ja puhdasta. Huoneita on kaksi, sisustus on vähän beach house- tyylisen amerikalainen valkeine kauniine listoituksineen. Tälläistä tyyliä en kotona viljelisisi, mutta hotellissa.

Luksuksen tunne tulee esim. kylpyhuoneen pikkuruisista sievistä puteleista, viimeistelyistä yksityiskohdista ja businescenteristä, jossa on (niiden tylsien business -julkaisujen lisäksi) mm. tuoreimmat muoti- ja lifestylelehdet ja seisovassa pöydässä pikkuruisia hienostuneita leivoksia, kahvia ja virvokkeita.

Kuntosalin ja ja katolla sijaitsevan uima-allasosaston näkymät ovat huikeat yli kaupungin. Sinne tepsuttelen valkeassa kylpytakissa. Minulle ei ole vielä selvinnyt, kyttääkö joku puuhiani, vai miten on mahdollista, että poreamme rupeaa kuplimaan sillä hetkellä kun tuikkaan varpaankärkeni veteen. Jokin automaatio toivottavasti!

Jos totta puhutaan, niin minulle itselleni tulee aina hieman nukkavieru olo, kun astun sinne kadulta pölyisenä selkään liimautuneessa topissa ja henkilökunta kumartelee thaitervehdyksiään tummissa puvuissaan. Silti aika ihanaa joskus fiilistellä ulkomailla, kun se ei maksa en enempää kuin tavishotelli Helsingissä!


2 kommenttia:

  1. Melkein kirjoitin, että arjen luksusta vaikka eihän se ihan sitäkään ole vaan matkusteluarjen luksusta :)

    VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.